Pogledajte kako će vam retrogradni Merkur promeniti život u narednih nekoliko nedelja

Ako vam se čini da vam ovih dana ništa ne ide od ruke krivite Merkur

  • 7

Kada planeta Merkur krene retrogradnim hodom onda nam se život okrene naopačke i imamo utisak da smo zapali u period kada nam ništa ne ide od ruke.

Ove nedelje retrogradni Merkur nam priređuje pravi pakao - evo kako da preživite katastrofu

Od 22. marta do 15. aprila Merkur će biti prvi put retrogradan ove godine i to u znaku vatrenog Ovna. Ne samo da će teško da pogodi naš horoskopski znak već će nam trebati dosta vremena da se prilagodimo novonastaloj situaciji.

Foto: Pixabay

Tokom retrogradnog hoda u astrologiji, planeta se kreće unazad čak iako je to malo usporeno na neki kratki period. Ovakav period trajaće tri nedelje, ali ima svoju svrhu, piše YourTango. Merkur je planeta komunikacije, koordinacije, putovanja i svakodnevnog ponašanja. U Ovnu, Merkur se kreće brže i bez oklevanja, pun je samopouzdanja i zna tačno kako nešto treba da uradi.

Kada je retrogradan onda se sve uspori. U normalnim okolnostima ova planeta se kreće brzo i tako utiče na kretanje i našeg ljubavnog života, dok sada sve nekako lagano klizi i stvara osećaj kao da je neko pritisnuo pauzu i uključio usporeni mod.

Tokom ovog perioda lako postajemo frustrirani i iziritirani jer stvari ne idu po planu, ali ne znači da se one ne dešavaju onako kako treba. Stvari neće ići onako kako smo mi planirali i trebaće nam više vremena i prostora. Ono što treba zapamtiti jeste da tokom ovog inicijalnog vatrenog perioda treba ostati suzdržan i da iako nam se ne čini da napredujemo mi zapravo idemo napred.

Foto: Wikimedia/Papa Lima Whiskey

Ovo će biti period potencijalnih početaka, bilo da je reč o novim poslovima ili vezama. Sve što sada započnete zapravo je ono što bi trebalo da vam se desi. Ali, dešava se da pod uticajem Ovna požurimo i pretpostavimo da je ono što se dešava zapravo ono što želimo, ali ono najbolje tek treba da dođe.

Život ne podrazumeva uvek da negde stignemo što pre i brže, već da treba uživati u životu. Svaki momenat je bitan i tokom ovog perioda trebamo da se pazimo vatrenih reakcijia Ovna. Moramo da imamo više argumenata jer ono što mi kažemo nije ono što druga osoba čuje i razume. Sada smo u iskušenju kada trebamo da shvatimo šta su naši snovi i nadanja i koliko smo spremni da uložimo sebe da se oni ostvare.

Sve u životu ima svoju cenu i nekada je samo sposobnost da budete strpljivi dovoljna da vam zagarantuje uspeh.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • i

    22. mart 2018 | 23:51

    Sa ovnom više nikada ne bih da imam nikakvog posla!

  • Tata

    22. mart 2018 | 21:20

    Tacno sve ima svoju cenu i svako ima svoju vrednost. Ako dobro procenimo drugoga uspecemo sa njim, ako ga potcenimo onda smo ga izgubili

  • Tanja

    23. mart 2018 | 09:40

    Sa Ovnom jednom i nikada više, najveća greška u mom životu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA