≫ 

Farbali ste jaja i iza vas je ostao haos? Evo kako ste mogli to da izbegnete

Ova tehnika je idealna ako želite da smanjite nered u kuhinji i da ne isprljate sebe, decu, ali ni da zamrljate jaja prilikom vađenja iz boje

  • 0

Jedna od najvećih poteškoća prilikom farbanja jaja je vađenje iz boje. Ako ih izvadite kašikom i spustite, boja će se malo skinuti s mesta na kom ste položili jaje. Ako ga uzmete prstima, imaćete mrlje svuda.

5 načina kako da držite hroničnu upalu pod kontrolom

Ova tehnika farbanja jaja je idealna ako želite da snmanjite nered u kuhinji i da ne isprljate sebe, decu ali ni da zamrljate jaja prilikom vađenja iz boje.

Foto: Pixabay.com / Kako da ofarbate jaja, a da vam kuhinja ostane čista

Jednostavno stavite jaje u mutilicu i potopite u boju, ostavite koliko treba i s mutilicom izvadite i ostavite da se suši. Tako se boja neće skidati. Ova tehnika je odlična ako imate decu jer će i njima i vama ovako biti lakše. Osim toga, neće biti nereda po kuhinji.

Foto: Pixabay.com / Kako da ofarbate jaja, a da vam kuhinja ostane čista

Ovaj način je idealan ako imate više mutilica u domu. Ali njegova mana je sporost. Ako imate samo jednu, oduzeće vam previše vremena da bi svako jaje stavili u mutilicu i u njoj ga sušili.

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA