Horoskopski znak otkriva koje oružje bi vam bilo omiljeno kad biste bili serijski ubica - i zašto!

Ne želite da budete dosadni ili predvidivi, zato je vaše oružje sasvim neobično i u neku ruku jako kreativno

  • 0

Postoje neka osnovna oružja za ubistva, njih najčešće susrećete u TV emisijama, romanima i filmovima, a to su noževi, pištolji i konopac. Ali šta je sa "maštovitijim" metodama? Vaš horoskopski znak može da otkrije koliko biste bili kreativni kad biste se šetali okolo "sejući smrt".

Ni na koji način ne treba da pokušate da ubijete nekoga, ali ovaj horoskop je previše zabavan i može vam dati osećaj da ste glavni negativac u nekoj od omiljenih TV serija.

On je škrtica kamenog srca! Ovo je ubedljivo najbezosećajniji znak zodijaka

Vi niste ubica i nema okolnosti u kojima biste počinili ubistvo. Niko ne želi da veruje da ima sposobnost da budu ubica. Bez obzira na to koliko je besan na nekoga. Međutim, ako vam se sviđa "blesava" astrologija i misterije ubistava, ovaj horoskop može biti zanimljiva kombinacija, posebno ako ste jedan od kreativnih znakova zodijaka.

Koje oružje bi koji horoskopski znak koristio za izvršavanje ubistva? 

1. Ovan (21. mart - 19. april)

Dve glavne osobine Ovna su da je strastven i takmičarski nastrojen. On takođe ima tendenciju da bude impulsivan, tako da najverovatnije ne bi ni planirao ubistvo, već bi ga počinio stihijski i neplanski. Od oružja bi koristio bejzbol palicu, metalnu kuglu, ili neku granu koju je našao na planinarskoj stazi. Takođe je moguće i da bi je gurnuli sa strme litice.

Foto: Pixabay.com / Zabavan horoskop, Ovan bi koristio bejzbol palicu

2. Bik (20. april - 20. maj)

Bikovi su velika zlopamtila, nisu impulsivni, ali kada se ljute, to može biti zastrašujuće. Ako bi Bik hteo da počini ubistvo, našao bi se negde između spontanih i ubistava sa predumišljajem. Bez obzira koliko bili ljuti, oni ne žele da žrtva pati, pa bi ubistvo izvršili jako brzo. Nejveća verovatnoća je da bi Bik kao oružje koristio jastuk kako bi ugušio žrtvu.

3. Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci bi bili mirni i sabrani kada bi činili ubistvo, pa bi ga učinili jako sporo, kao što je sporo trovanje. Tako bi mogli da kažu sve što žele, pre nego što njihova žrtva izdahne. Svoje tragove će prikriti dobro, pa je najveća verovatnoća da će otrov stavili u keks, kolače i pite.

4. Rak (21. jun - 22. jul)

Ubijanje nekog bi Raka verovatno više povredilo nego samu žrtvu, tako da je najveća šansa da bi on poslao pismo sa smrtonosnim antraksom. Rak bi to uradio tako temeljno, dobro pazeći da se tim pismom niko ne zarazi, osim žrtve. Rakovi nisu masovne ubice, pa bi preduzeli korake da ljudi koji sortiraju poštu ne dođu u kontakt sa bakterijama. Uostalom, Rakovi su pažljivi i ne žele da izazovu masovnu histeriju.

5. Lav (23. jul - 22. avgust)

Pošto su Lavovi često lideri, verovatno je da bi oni mogli nekoga da ubiju u ratu. To bi mogao da bude neprijatelj, ili neko koga sasvim lično žele da se reše. Najverovatnije je da bi jedan Lav koristio granatu ili starinsko vatreno oružje koje je deo umetničke kolekcije. Ubistvo ne bi bilo spontano ili neopravdano. Lavovi su časni i obično imaju dobar razlog koji ih motiviše.

Foto: Pixabay.com / Zabavan horoskop, Lav bi koristio starinsko vatreno oružje

6. Devica ( 23. avgust - 22. septembar)

Ako bi Devica počinila ubistvo, više nego verovatno bi istraživala oružja i napravila detaljan plan. Možda bi koristila bombu o kojoj je čitala na Internetu, ili bi koristila neki alat koji joj je pri ruci, jer često popravlja stvari po kući. Očigledno je da Devica ne bi izvršila ubistvo bez velikog besa, a kada bi to učinila, krivica bi je živu pojela.

7. Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Znate li sve te emocije koje Vaga drži u sebi? Pa, u nekom trenutku to mora da izađe napolje, a tada bi Vaga mogla da počini ubistvo. Uhvatiće sve što je zgodno kao što su makaze, ledenice ili bilo šta čime može da ubode žrtvu. Najverovatnije je da će se osećati užasno nakon što je nekoga ubila, pa će se odmah predati, iako bi mogla da se izvuče, jer se ledenice tope i ne ostavljaju tragove na žrtvi.

8. Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije su kao i sve lepe i blještave stvari, zaslepljujuće. One mogu biti snažne, tako da je sasvim moguće da bi za ubistvo iskoristile svoju snagu, a od oružja bi to verovatno bio skup, hrišćanski, kristalni stileto kojim bi žrtvu ubole u leđa ili vrat.

Foto: Pixabay.com / Zabavan horoskop, Škorpija bi koristila stileto

9. Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelac voli da upoznaje nove ljude, a ne da ih ubija. Ali, ako je Strelac prisiljen da ubije nekoga, verovatno će to učiniti tako što će žrtvu nahraniti sušijem od Fugu ili Pufnastom ribom koje su otrovne ako nisu pravilno pripremljene. Žrtva bi mislila da ima fantastično, ukusan obrok umesto da joj je to poslednji obrok.

10. Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi se ne ljute tako lako, ali kada to rade, treba ih se paziti. Oni su mnogo kreativniji od onoga kako izgledaju, pa bi se moglo desiti da žrtvu ubiju tako što će joj ubaciti mnogo otrovnih paukova u kola. Pored toga, oni žele da samo njihova žrtva bude povređena, a ne i okolni ljudi.

11. Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolija je uvek inovativna pa je verovatno da bi mogla da pronađe aplikaciju za ubistvo. Bilo bi efektno, brzo i potpuno nepredvidivo. Vodolija bi tako uklonila tragove ubistva, a pritom bi možda osećala da to i nije stvarno. Iako se Vodolija možda ne bi sećala kako se ubistvo zapravo dogodilo, ne bi omogućila da ovu aplikaciju koriste drugi. Vodolija ne želi da olakša pristup "mašinama za ubijanje".

12. Ribe (19. februar - 20. marta)

Ribe bi ubile nekoga samo ako je to ubistvo iz milosti. Ako neko trpi velike bolove, a nalazi se na mestu koje ne podržava samoubistva iz samilosti, Ribe će mu biti od velike koristi. Ribe će najverovatnije koristiti svileni šal da bi zadavile žrtvu ili bi uptrebile plastičnu kesu na glavi žrtve. Smrt može biti onakva kakvu žrtva želi, ali to neće olakšati osećanja Ribama. Osećaće se krivima do kraja života.

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA