Coca-Cola donosi osveženje za vašu kuhinju

Možda se pitate kakve veze ima Coca-Cola sa kuhinjom?

  • 1

Poznato je da su Coca-Cola i hrana dobar par, te je Coca-Cola odlučila da ovog proleća učini da vaše uživanje u kuvanju postane još lepše.

Naime, u toku je program lojalnosti za potrošače tokom kojeg možete dobiti brojne poklone koji će vaše vreme provedeno u kuhinji učiniti i kraćim i lakšim. Potrebno je samo da imate SimplyTastly aplikaciju da sakupljate bodove sa Coca-Cola i Coca-Cola Zero promotivnih pakovanja od 1L, 1,5L i 2L.

Novi mikser, secko, šerpe za kuvanje, ovali, činije za salatu ili praktična tepsija čekaju na vas, a sve što je potrebno je da skinete aplikaciju SimplyTastly, sakupljate bodove i naručite poklon po želji. Akcija traje sve do isteka zaliha, a najkasnije do 31. maja, a kako biste sakupili bodove potrebno je da kupite neko od promotivnih pakovanja i ispod čepa pronađete kod koji ukucavanjem u svoj profil na aplikaciji SimplyTastly pretvarate u bodove.

Foto: Promo

SimplyTastly je aplikacija koju možete besplatno skinuti za sve mobilne uređaje sa PlayStore i AppStore, a predstavlja vašeg virutelnog asistenta u kuhinji. Uz pomoć SimplyTastly svakog dana ćete moći da spremate nešto novo jer sadrži pregršt zanimljivih recepata, ali i da napravite sopstveni spisak namirnica za kupovinu, kao i da na osnovu namirnica koje su vam dostupne pretražujete recepte. A ovog proleća vas Coca-Cola i SimplyTastly nagrađuju i to sjajnom linijom kuhinjskih aparata i posuđa u atraktivnim dezenima i bojama.

Čim unesete neke novitete u svoju kuhinju, odmah imate i više elana da eksperimentišete sa novim ukusima, kombinacijama, da pozovete drage ljude na druženje oko dobre trpeze, a proleće je idealno vreme da uvedete svežinu u svoj dom. Više informacija o tome kako do poklona potražite na sledećem linku ili na aplikaciji SimplyTastly.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA