Žene rođene u ovom znaku su najveće dive horoskopa - i to s punim pravom!

Njima pažnje nikad dosta, a i onda može još

  • 5

Pripadnice lepšeg pola žele da sve oči budu uprte u njih, a posebno su pažnje, svale i popularnosti gladne Lavice.

Modna kritičarka šokirala javnost: "Osobe teže od 60 kilograma ne treba da prisustvuju modnim revijama"

One ne glume dive jer su jednostavno tako rođene, a stav koji imaju darovale su im zvezde. Njih zovu još i kraljicama horoskopa, jer baš kao što je lav kralj životinja tako su i Lavice uvek glavne u društvu i rođene su da budu dive. Ako još uvek ne znate zašto, ovih osam razloga pomoći će vam da ih bolje razumete.

Vole zabavu

Foto: Pixabay.com / Drugo ime ovih horoskopskih znakova je zabava.

Lavice su u stanju da i najdosadniji događaj učine zabavnim samo time što će se pojaviti na tom događaju. One prosto isijavaju pozitivnu energiju, zanimljive su pa mnogi žele da se sa njima druže.

Verne su

Njima je u vezi najvažnija odanost, bilo da je u pitanju ljubavni ili prijateljski odnos. Na njih se baš uvek možete osloniti jer nikada neće poželeti da vas prevare, a obećanje koje vam je dala sigurno će da ispuni.

Veoma su kreativne

Često razmišljaju van okvira i obično su od onih osoba u društvu koje imaju najbolju ideju. Upravo zbog ovoga su često odlične preduzetnice i menadžerke.

Neodoljive su

One se čak uopšte i ne trude da privuku pažnju suprotnog pola, jer muškarce privlače poput zemljine teže i oni se uvek kreću oko njih. Na tome im zavide sve žene jer iako se trude iz petnih žila, u borbi za pažnju nikada ne mogu da pobede jednu Lavicu.

Foto: Pixabay.com/Imaju odličan i jedinstven stil, a skup ukus.

Krasi ih dobar stil

Imaju kraljevski ukus i visoke standarde, a u njihovom ormanu nećete nikad naći gomilu jeftinih stvari već nekoliko elegantnih i pažljivo odabranih odevnih predmeta za koje su sigurne da im savršeno pristaju.

Inteligentne su

Sa Lavicom dobijate ceo paket, jer osim što su privlačne, zabavne i imaju stila, one su najčešće i veoma inteligentne, iako ih mnogi na prvu loptu mogu loše proceniti.

Odlične su prijateljice

Foto: Pixabay.com/Uvek imaju vremena za prijatelje.

Sa njima vam nikada neće biti dosadno i na žene rođene u ovom znaku možete da se oslonite u bilo koje doba daan ili noći, piše index.hr. Za prijatelje uvek imaju puno strpljenja i ljubavi, pa su ljudi koji ih okružuju pravi srećnici.

Uspešne su

Znaju kako da se na prikladan način izbore sa izazovima pa su veoma snažne i znaju da im je samo nebo granica. Nisu od onih koji imaju velike snove, već se trude i da ih ostvare. Ne iznenađuje nas što su neke od najpopularnijih žena sveta poput Madone, Dženifer Lopez i J.K. Rovling rođene u znaku Lava.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA