≫ 

Šta životinja koju ste sanjali govori o vašem životu i budućnosti?

Svaka životinja koja vam se nađe u snovima predstavlja nešto jako važno za vas

  • 2

Životinje koje vidite u snovima nisu proizvoljne, nisu samo slučajnost i definitivno nisu nevažne. Svaka životinja koja vam se nađe u snovima predstavlja nešto i  ima određeno značenje jer otkriva kakvim mislima ste okupirani. Životinja koju ste sreli u snovima svakako nije samo plod slučajnosti, a evo šta znači ako sanjate neku od sledećih životinja.

14 kuhinjskih trikova koji garantuju manje pranja i prljavih sudova

Šta životinja koju sanjate govori o vašem životu i budućnosti?

1. Konj

Konj u snovima predstavlja moć, snagu, muževnost i privlačnost. On predstavlja poziciju moći, bilo fizičke ili autoriteta koji stoji iznad vas. S druge strane, on pokazuje da ste slobodni i divlji u srcu i da ste još uvek u dodiru sa primalnim delom sebe. Konj predstavlja hrabrost i slobodu, pa ako vam se pojavi u snovima, to znači da ili tragate za slobodom ili vam je potrebno da svoju slobodu iskažete na neki način.

Foto: Pixabay.com / Konj u snovima predstavlja moć, snagu, muževnost i privlačnost

2. Vuk

Vuk je usamljenik, ali ipak lovi u grupi. On predstavlja moć, lepotu, instinkt za preživljavanjem, verovanje u sebe i ponos. Ako vidite vuka u snovima, to može da znači da vaš unutrašnji buntovnik pokušava da se iskaže. Možda tražite priliku da iskažete svoju individualnost, a možda ste umorni od toga da budete ovca. Vuk može značiti i da gajite određena osećanja prema nekom, ta osećanja biste želeli da iskažete otvoreno, ali ne možete. U svakom slučaju, vuk predstavlja intrigu i ličnost koja je stvarno enigmatična.

3. Sova

Sova u snovima predstavlja želju za uspehom. Sova, ptica koja je obično grabljivica, živi svoj život noću i čeka na sopstveni plen. Stoga, možda uzaludno trošite svoje vreme, čekajući momenat kada ćete biti spremni da raširite svoja krila i da poletite. Jasno je da imate volje i stoga, ako sanjate sovu, budite spremni da poslušate svoje impulse i zgrabite svaku priliku koja naiđe.

Foto: Pixabay.com / Sova u snovima predstavlja želju za uspehom

4. Zmija

Zmija u snovima, iznenađujuće, znači da vaš život, polako, dolazi  u ravnotežu. Nasuprot strahu koji osećate kada ugledate zmiju, njena pojava u snovima je dobar predznak u mnogim kulturama. Možda ste pronašli dobar pravac u životu, ali ste još uvek zbunjeni, ili pokušavate da dovedete svoj život u red i konačno vidite neke rezultate. Zmija u snovima je takođe  znak visokog intelekta.

5. Pas

Pas u snovima simbolizuje intuiciju, lojalnost, velikodušnost i vernost. Ako sanjate psa, postoje dve mogućnosti za tumačenje. Ili osećate ogromnu lojalnost prema nekome i spremni ste da mu posvetite život ili je očekujete od nekoga ko vam nije uzvratio osećanja kako ste očekivali. Takođe može značiti da imate problem sa poverenjem, ali da još uvek radite kao pas da rešite te stvari.

Foto: Pixabay.com / Pas u snovima simbolizuje intuiciju, lojalnost, velikodušnost i vernost

6. Mačka

Mačka predstavlja sve suprotne mogućnosti. Ona je simbol nezavisnosti, spremnosti, kreativnosti i ženske privlačnosti. Mačka, u ovom slučaju, može značiti vašu potrebu da iskažete svoju nezavisnost i individualnost. S druge strane, mačka predstavlja lošu sreću u mnogim kulturama. Može biti loš predznak, pa budite na oprezu.

7. Gušter

Gušter u snovima može značiti poziv da se vratite svojim drevnim instiktima. Možda ste se udaljili od svojih korena ili ste postali osoba koja nije trebalo da budete ili ste se odrekli nekih vrednosti koje ste cenili. Gušter znači da treba da dođete u dodir sa unutrašnjim delom sebe i da provedete neko vreme sami sa svojim mislima.

Foto: Pixabay.com / Gušter u snovima može značiti poziv da se vratite svojim drevnim instiktima

8. Medved

Medved je divlja i nezavisna životinja koja simbolizuje slobodu i udaljenost od svega. Medved u snovima može značiti da se osećate zarobljeno na neki način. Možda pokušavate, poput medveda, da prokrčite svoj put do nečega što vas muči već neko vreme ili vam je dosta svega i želite svoj mir. U svakom slučaju, ako vidite medveda u snovima, vreme je da presečete konopce koji vas vezuju i da pronađete svoju slobodu.

9. Aligator

Sanjanje aligatora otkriva neku vrstu prevare ili manipulacije sa kojom ste suočeni. Neko definitivno krije nešto od vas ili čak pokušava da vas prevari. Vrlo je moguće da vam je izdajnik jako bliska osoba, tako da pripazite šta kome otkrivate. Ne može se svima verovati i aligator u snovima je rani znak da neko oko vas plete mrežu laži.

Foto: Pixabay.com / Sanjanje aligatora otkriva neku vrstu prevare ili manipulacije sa kojom ste suočeni.

10. Riba

Neke žene,  kada su trudne, sanjaju ribu i poznato je da ona simbolizuje začeće. Ipak, začeće se ne odnosi samo na bebe, već i na začetak nove ideje, misli, ili nečeg drugog što treba biti pokrenuto. Stoga, riba može značiti da treba da napravite prvi korak. Bilo da je u pitanju ljubavni ili poslovni život, morate napraviti korak napred, baš kao riba koja se neprestano kreće kako bi preživela.

11. Žaba

Žaba je dobra u kamufliranju i skrivanju. Žaba u snovima može značiti da se nešto važno krije u vama i izjeda vas. Takođe, može značiti potragu za istinom o vašem životu ili nekoj osobi. Poenta je da postoji nešto što se krije u vama ili postoji nešto što želite da saznate o nekome.

Daljinac

(Telegraf.rs / meowgag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA