MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ: Ko će pronaći ljubav života, ko imati puno seksa, a ko će plivati u parama?

Otkrijte u mesečnom horoskopu da li vam novi mesec donosi uspeh u ljubavi i poslu, dobro zdravlje i avanture sa prijateljima

  • 0

April je mesec kada se budi priroda, ali i nova osećanja, poslovne prilike i neprilike i period kada ozbiljno moramo da se posvetimo svom zdravlju.

www.my-lifecoach.com

OVAN

Foto ilustracija: Shutterstock

POSAO: Merkur je u vašem sazvežđu i samim tim inicira posao tokom celog meseca. Ovnovi će imati prepreke, zastoj. Iščekuju poziv velike firme. Morate da pripazite u drugom delu meseca jer ćete biti vezani za saradnike ili grupe saradnika koji vam nisu preterano naklonjeni. Posebno ako je osoba rođena u znaku Vodolije ili Bika. Ovnovi koji planiraju da se bave poslovima informatike, zanata, ručni rad, sve što daje siguran novac biće od koristi i unapređenje za ovo sazvežđe. Novac vam stiže preko osobe u znaku Lava, Strelca ili Raka.

LJUBAV: Ukliko ste u braku morate da pazite na način komunikacije sa partnerom, vaš oštar jezik treba podneti. Opterećeni ste poslom i poslovnim obavezama , pa će ljubav morati da sačeka. Skloni ste tajnim ljubavima jer Venera je u Blizancima do 19. aprila i praviće aspekte teže u odnosu na Neptun koji daje čak i tajne ljubavne veze a onima koji su slobodni mogu ući u neku skandaloznu vezu koja im neće prijati u svakom slučaju. Slobodni Ovnovi vole izazove ali moraju paziti na svoje opšte emotivno stanje, jer se često upadaju u krize identiteta.

ZDRAVLJE: Sredinom meseca imate potrebu da se više posvetite svojim ukućanima, deci. Neko od mlađih članova porodice imaće problem stomaka. Zbog vašeg preteranog brižnog stava morate paziti na želudac.

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u maju očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA