Jeziva slučajnost ili su zvezde zaista krive: Najveći broj serijskih ubica rođen je u ovom znaku

Datum rođenja može da vas upozori da li pred sobom imate serijskog ubicu

  • 5

Dejvid Džester bavio se analizom horoskopskih znakova i profilima ozloglašenih serisjkih ubica ne bi li ukazao na to koji horoskopski znak se više od drugih nalazi na listi masovnih ubica.

Volim da ubijam ljude jer je to tako zabavno: Zodijak - najmisteriozniji serijski ubica čiji identitet decenijama ne mogu da otkriju (FOTO) (VIDEO)

U mnogim zemljama masovne ubice nisu nepoznanica. Kriminolozi upozoravaju da mnoge ubice imaju zajedničke karakteristike i odlike ličnosti koje mogu da vam otkriju s kime imate posla. Ono što je zanimljivo jeste da većina serisjkih ubica pripada istom horoskopskom znaku.

Foto - Ilustracija: Telegraf/Pixabay/Horoskopski znaci nisu u jednakoj meri skloni ubistvu.

Dejvid Džester proveo je dve godine analizirajući horoskopske znakove nekih od najpoznatijih i najkrvoločnijih masovnih ubica . Otkrio je da je većina onih najopsanijih rođena u znaku Bika, u periodu od 20. aprila do 20. maja. Otkrio je da su 24. aprila i 18. februara rođene neke od najpoznatijih i najkrvoločnijih ubica koje danas poznajemo.

Ostaje kao nepoznanica da li stvarno ima neka tajna veza između datuma rođenja i toga što su neki ljudi rođeni u konkretnom znaku baš oni koji su zgrozili svet.

Bikovi su veoma tvrdoglavi i posesivni. Ne vole komplikovane stvari, mrze nesigurnost i ne prihvataju naročito dobro promene. Posvećeni su, strpljivi i marljivi radnici. Odaju utisak nekoga ko poseduje odličnu i stabilnu ličnost koja je dobro negovana, ali i kao zli manipulator.

Ovo su samo neki od serijskih ubica koje istorija neće nikada zaboraviti:

Foto ilustracija: Telegraf, Shutterstock/Bikovi su brojni na listi masovnih ubica.

- H. H. Holms je prvi američki moderni ubica koji je izgradio zamak ubistva i bio je skor o pa genijaaln u svom neobjašnjivom zlu, inteligentan, zao čovek koji je jurio za novcem više nego za bilo čim drugim;

- Majkl Rajan je čovek koji stoji iza Hagrefordskog masakra, koji se naoružao mitraljezom i napao pospane komšije u svom kraju sve dok nije izvršio samoubistvo;

- Dejvid Kouplend poznat kao londonski bombas imao je msiiju da ubij ei povredi svakoga ko nije beo i lud poput njega;

- Karla Homolka je kanadski ubica koja je silovala i ubila nekoliko dece zajedno sa svojim suprugom;

- Albert Fiš je poznati američki serijski ubica poznat pod nadimkom Sivi čovek i Vukodlak iz Visterije, bio j esilovatelj dece i kanibal;

- Levi Belfild je ubica i silovatelj dece iz Britanije;

- Stiv Vrajt je engleski serijski ubica i silovatelj više žena.

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bik

    15. maj 2018 | 23:17

    Bikovi su dobri ali ako ga iznerviras previse,bezi sto dalje.

  • Bik

    16. maj 2018 | 00:09

    Glupost, pa ni mrava ne bi zgazila, toliko nepravde prozivela a nikog ubila nisam, samo zato sto me je neko tako okarakterisao.

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    15. maj 2018 | 21:01

    Slučajnost:(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA