≫ 

Večeras nam dolazi Cvetni Mesec - kako bi vas pratila sreća obavezno uradite ovo

Sigurno znate koliko je velika i uticajna moć Punog Meseca

  • 1

Večeras će nas obasjati Pun Mesec koga nazivaju i Cvetni čija nam energija može biti od velike koristi ukoliko sprovedemo određeni ritual.

Pod stresom ste? Možda su za to krive planete

Ne morate da izvodite rituale svakog dana kako biste imali koristi od Punog Meseca. Sve dok verujete kako njegova energija može da utiče na vaš život i odluke, fizičku i mentalnu jasnoću, možete lako da iskoristite sve što on ima da vam ponudi tokom svih faza.

Energija Punog Meseca je veoma jaka Foto: Tanjug/AP

Među vešticama i paganima postojalo je verovanje da je Pun Mesec najboloje vreme za nove ideje i postavljanje ciljeva. Tokom ove faze lični problemi i negativni uticaji dolaze do izražaja. Zbog toga možete da iskoristite ovaj period kao biste izbacili svu negativnost iz vašeg života. Evo kako to možete da uradite i budete sigurni u dobre rezultate.

Napravite oltar

Bez obzira na vašu veru, napravite mesto koje će biti posvećeno vašim verovanjima i nadanjima na koje ćete se fokusirati. Stavite na vaš oltar stvari koje će vam govoriti, kao što su fotografije ili kulturološka ili religiozna božanstva, citate omiljenih autora, mirišljave i sveće u boji, kristale ili biljke. Za Cvetni Mesec možda je bolje da ubacite i cveće. Kako ne postoji pogrešan način da izgradite oltar, onda ne morate da razmišljate mnogo o tome šta ćete i kako.

Pročitajte tarot karte

Foto: Pixabay.com

Iskoristite mesečevu energiju kao vodilju u čitanju tarot karti i iskoristite je da vas usmeri ka ostvarenju vaših ciljeva. Bilo da otvarate samo tri karte ili neko komplikovano otvaranje, iskoristite energiju Meseca da vas vodi.

Vodite dnevnik

Dnevnik može da nam pomogne u razumevanju svakodnevnih događaja. Ispisivanje misli na papir može da nam pomogne da sredimo misli i dođemo do nekih dobrih ideja uz pomoć energije Meseca. Ako već pišete dnevnik, vratite se par stana unazad i pročitajte šta je to što vas je brinulo i čemu se nadate, šta je to što vas vodi ka cilju. Napravite plan, izgradite samopouzdanje i nastavite da pišete vašu priču.

Očistite vaš prostor, sebe i vaše misli

Kako biste sebe gurnuli ka ostvarenju pozitivnih ciljeva, počnite tako što ćete da očistite vaš prostor od svih stvari koje vas čine neraspoloženim i anksioznim. Uradite isto i sa vašim telom i umom. Provedite veče Punog Meseca u toploj kupki i dok se kupate razmišljajte o lepim stvarima.

(Telegraf.rs/hellogiggles.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    30. maj 2018 | 17:55

    Ovo je sujeverje. Inace sreca uvek prati hrabre. A sreca je kad te pogleda Bog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA