≫ 

Flamingosi na naduvavanje su prošlost - ovog leta stiže nam mnogo odvratniji letnji trend

Nije bilo te plaže i bazena koji prošlog leta nisu imali nekog flamingosa

  • 0

Obavezan aksesoar svih in devojaka i influenserki prošleg leta bio je ružičasti flamingos, a ove godine je u pitanju druga roze životinja – svinja!

Prodali im "minijaturno prase", a ono danas ima 300 kilograma: Ester svakodnevno dobija doručak u krevet i masažu stomaka (VIDEO)

Nismo ni tada, a ne znamo ni sad, svrhu flamingosa osim da se na njemu fotkaju devojke i kače fotografije na Instagram. Ako je suditi po tome koji trend plasiraju poznate uticajne devojke, ove godine ćemo se fotkati sa drugim pripadnicima životinjskog carstva – prasićima!

Објава коју дели Sruth (@ruthless_iam) дана

Ove životinje nisu na naduvavanje već su prave, žive i toplokrvne. Flamingosi su svojim vitkim i dugim nogicama odšetali u prošlost, a na njihovo mesto dolazi životinja koju često imamo i za ručak.

Majli Sajrus, Džesika Čestejn, Pamela Anderson i Elizabet Benks su samo neke od poznatih dama koje ovih dana jure prasiće i fotkaju se sa njima.

Објава коју дели Miley Cyrus (@mileycyrus) дана

Najpopularniji prasići su oni koji su na plažama. Za sve je krivo "Ostrvo svinja" na Karibima, koje je poznato po tome što možete da se kupate sa svinjama. Ljudi su prvo tu počeli da prave fotke sa prasićima i svinjama, a onda su počeli na iste da dovode svoje prasiće koji su im kućni ljubimci. Sada se slikaju sa svinjama gde god stignu.

VIDEO: Ovo prase prosto obožava kupanje u bazenu

(Telegraf.rs/noizz.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA