Koliko god da zaradite, novca nikad nemate dovoljno? Možda je za to kriv vaš horoskopski znak

Nedostatak novca je veliki problem za koji smo često sami krivi

  • 2

Nepromišljeno trošenje novca, kupovina nepotrebnih stvari i probijanje budžeta je uvek loše po našu finansijsku situaciju, a sada za to možemo da okrivimo i horoskop.

Kineski horoskop otkriva ko će pobediti na Svetskom prvenstvu u fudbalu

Svaki znak troši na različite stvari, a probleme sa novcem doživljavamo na različite načine. Ukoliko znate vaše slabosti, moći ćete da uštedite novac, a tajna se možda krije u vašem horoskopu.

Ovan

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Nikada ih mršavi novčanik nije sprečavao da se otisnu u neku avanturu. Imaju kavaljerski odnos prema novcu, a ukoliko ne vode računa o tome koliko troše lako mogu da upadnu u dugove. Treba da se obuzdaju u uzimanju kredita za kreditom i da nauče da u životu uživaju i u stvarima koje mogu da dobiju besplatno.

Bik

Nadareni su, tako da znaju kako da im novac koji imaju dugo potraje. Poznati su po tome što vole da hordaše i skladište resurse, a treba da nauče da će im univerzum kad tad dati ono što im treba i šta zaslužuju.

Blizanci

Moraju da nauče da prave dugoročne planove umesto kratkoročnih. Oni su spremni da potroše i poslednji dinar u provodu, a onda se razočaraju kad shvate da ne mogu sebi da priušte odmor o kome sanjaju. Mogli bio da probaju neku aplikaciju za štednju ne bi li uštedeli neki novac.

Rak

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Veoma mu je bitna finansijska sigurnost, pa dobar deo novca koji zarade stavljaju sa strane. To je sve u redu do momenta kada shvate da ne uživaju dovoljno u svom radu i zaradi. Ne možete da vratite vreme i uživate u njemu, ma koliko vam penzija kasnije bila velika.

Lav

Voli da potroši novac na luksuzne stvari koje su iznad njegovih mogućnosti. Lepe večere, markirana odeća, skupi pokloni – pa sve to neko mora da plati! Moraju da nađu alternativu koja ih neće učiniti nesrećnima, a koja će im omogućiti da se ne lišavaju svega.

Devica

Poznati su ulagači u poslove koji mogu da im donesu zaradu na duge staze. Oni su spremni da ulože sve u biznis i da se zbog toga uvale u kredite. Postoji veliak mogućnost da se dosta zaradi, ali treba dobro proceniti rizik.

Vaga

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Vage troše svoj teško zarađeni novac kao da imaju nešto nekome da dokažu. Vole da ugađaju drugima, ali moraju da postave granice i sačuvaju novac koji im je preko potreban. Kako bi sebi pomogle, moraju da nauče da kažu "ne" drugiam i da misle malo an sebe.

Škorpija

Preteruju kada su u pitanju pokloni koje kupuju sebi i zbog toga troše previše novca. Često prtocenjuju i poklone koje dobijaju od drugih, pa se neretko dešava da misle kako zaslužuju više. To nadoknađuju tako što sami sebi kupuju skupe stvari, ali kada nauče da cene tuđe poklone biće više para u njihovom novčaniku.

Strelac

Ne mogu da odole impulsivnim kupovinama i trenutnim potrebama. Moraju ozbiljno da razmisle o svojim potrebama i finansijskim mogućnostima, a kada nauče da kontrolišu svoju potrebu za nepotrebnim stvarima imaće i više novca.

Jarac

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Iamju dara da odrede budžet, broje svaki dinar, pamte kako troše i koliko su zaradili. Zbog toga su često opsednuti novcem, a moraju da nauče da zavlačenje ruke u kasicu s vremena na vreme neće da učini da budu siromašni.

Vodolija

Žive u budućnosti pre nego je ona uopšte i došla. Imaju veru u to da će sve biti u redu, ali opet spremno žrtvuju svoje trenutno zdravlje ne bi li se obezbedili na duge staze. Zbog toga ne dostižu svoj maksimum kada j eo finansijama reč.

Ribe

Večiti sanjari vole da se izgube u svetu u koem novac nije bitan. Pretvaranje da novac ne postoji neće učiniti da kapitalizam nestane. Moraju da nauče da "plivaju" u ovom svetu i kako mogu da doprinesu svom finansijskom životu.

(Telegraf.rs/horoscope.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Veteran

    16. jun 2018 | 05:09

    U Srbiji možete da budete horoskopi znak koji hoćete ne pomaze ništa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA