Limunana & Lubenada, osveženja mogu da počnu

Postoji mnogo razloga da kažemo da je ovo leto najuzbudljivije do sad

  • 0
Foto: Promo

Leto je još uvek tu, i čeka nas još mnogo dugih, toplih dana. Rekviziti za plažu, karte za koncert omiljenog benda, knjiga, selfi stik za najbolje fotke, i naravno, omiljeno neXt Joy osveženje.

Postoji mnogo razloga da kažemo da je ovo leto najuzbudljivije do sad. Još niste otputovali na neku zanimljivu destinaciju? Ni sad nije kasno. Ako ste ipak odlučili da ostanete u gradu, zabava je zagarantovana uz ekipu i omiljene ukuse leta. Izležavanje na gradskoj plaži, vožnja biciklima, šetnja pored reke...gde god da ste se zaputili, neka ovo bude vaša najbolja avantura do sada.

Ovo leto je puno izazova i uzbuđenja koja čekaju da se dese. A uz osvežavajuću pomoć, sve je mnogo lakše. Srećom, tu su novi, fenomenalni neXt Joy ukusi, idealni da probude avanturiste, rashlade uzavrelu atmosferu, obeleže zalaske sunca, razigraju čula, bilo da poslednji letnji mesec provodite negde u gradu, obližnjem jezeru, na bazenu ili moru.

Foto: Promo

A šta bolje rashlađuje na vrelom suncu od voćnih ukusa? Limunada? Neee, ovo je više od limunade-neXt Joy Limunana, idealna kombinacija osvežavajućeg limuna i nane, i neXt Joy Lubenada, neodoljiv miks limuna i sočne lubenice. Oba ukusa sada sa čak 30% manje kalorija.

Limun, nana, lubenica, jer volimo leto. Limunana & Lubenada, osveženja mogu da počnu!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA