Sve vam izgleda naopako i ne možete da izađete iz začaranog kruga? Možda se nalazite u mističnom periodu "tamne noći duše"

Obično se javlja pre nego što iskusite period velikog uspeha, otkrića istinite suštine života, ili kao put koji će vas usmeriti ka novim i uzudljivim dešavanjima

  • 11

Na putu ljudskog duhovnog buđenja postoje mnogi preokreti i krivine. Postoje momenti najčistijih otkrovenja, ali i momenti tame, ispunjeni patnjom i gubitkom pravca. Mnogi od ovih momenata uključuju otkrivanje iluzije koja vas je oslepela i kreiranje svesnih odluka da se oslobodite stvari koje vas koče i zadržavaju.

Šta da radim kad lift pada? Ovo je jedina stvar koja vam može spasiti život

Dok lomite sami sebe i gradite svoju sopstvenu podršku kako biste bili jači nego pre, otkrivate da su ovi periodi evolucije veoma važni za rast vaše duše. Ovaj period je poznat kao "tamna noć duše".

Tamna noć duše je period ekstremnog meteža, u kome životi postaju preokrenuti. Svako ljudsko biće može da iskusiti tamnu noć duše u nekom periodu svog života. To je serija iskustava koja se pojavljuje u kratkom vremenskom periodu i ona su planirana kao deo puta do spiritualnog razvoja. U tom periodu će koreni vaših najdubljih i naintimnijih problema izaći na površinu da biste ih osvestili i očistiili sebe od tame koja je duboko u vama.

Foto: Pixabay.com

Mistično iskustvo "tamne noći duše" je podjednako zastrašujuće i lepo, tera vas da učinite uprete dubok i snažan pogled u sebe i da budete suočeni lice u lice sa problemima u vašim životima koji vas zadržavaju, a to da biste se oslobodili navika koje onemogućavaju da doživite svoj pravi potencijal. Osoba koja doživljava tamnu noć duše može da oseti mnogo negativnih emocija kao što su jaka nesigurnost, gubitak pravca i slično. Te osobe se mogu i osetiti zarobljenima u svom umu, prestajući da komuniciraju sa svim , neuspevajući da preuzmu akciju ka sreći, bez obzira koliko jako želeli da im bude bolje. Nekada mogu osetiti kao da je sva nada izgubljena.

Iako vam to možda izgleda kao prokletstvo, tamna noć duše je zaista sreća. To je čišćenje duha, i znači maksimalnu količinu duhovne evolucije u najkraćem vremenskom periodu, da bi vas pripremilaza najvažniji period vašeg života. Obično se javlja pre nego što iskusite period velikog uspeha, otkrića istinite suštine života, ili kao put koji će vas usmeriti i povesti do najviše tačke samog života. Kada osoba istraje u bolu koji dolazi sa ovim periodom, ona se spoji sa potpuno novom percepcijom svega, jača nego ikada pre.

Foto: Pixabay.com

Iako nekad deluje nepodnošljivo, ove negativne emocije koje osećate su zapravo značajne, jer vas navode na detaljno razmatranje koraka, daje vam bolji pogled na prošlost da biste bolje kreirali budućnost. Kada napravite korak nazad i pogledate svoj živote, vidite kako su događaji povezani i kako možete da napravite višu perspektivu ovog perioda. Kroz ova zapažanja stičete jasnije razumevanje iz kojih pravaca su potekli neki događaji, na šta ukazuju, i šta je vaša prava suština u životu. Ne samo da vas tamna noć duše vodi do suštine života, ona nam takođe i daje najvažnije oruđe koje vam je potrebno.

Nakon što iskusite tu tamu, steći ćete novi način prihvatanja svetla. Ovo vam daje najviši nivo zahvalnosti, koja aktivira izobilje. Kao magnetom ćete privlačiti sve što vam treba. Tako što vas simultano vodi ka suštini novim osećajem zahvalnosti, tamna noć duše vas priprema za najuzbudljiviji period u vašim životima, a to je ispunjavanje vaše najviše svrhe. Otkrićete lepotu dualnosti i kako iza svake hladne i tamne noći, postoji prelep sunčan dan.

Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs / Izvor: atma.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radosna zena

    16. avgust 2018 | 13:25

    Kada nas slome i bace na dno tada krece nas napredak i duhovni i materijalni. Neprijatelji su u stvari nasi veliki prijatelji koji su nam ucinili veliko dobro. Oprostimo im. To je najbolja osveta koja ih przi i neda im mira. Verujte mi. A nama koji smo oprostili Bog daje jos vecu radost i milost i snagu u mir

  • 🌈

    16. avgust 2018 | 13:22

    Daj boze. Bas se tako osecam. Zaglavljeno.

  • Maja

    16. avgust 2018 | 22:59

    Nevjerovatno iskustvo,otvaranje spiritualnog,sjedinjavanje sa Bogom,i ponovno radjanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA