Stiže nam energija mladog Meseca: Evo šta je potrebno da uradite da vas pogodi velika sreća

Vreme je za magiju mladog Meseca

  • 1

Noći mladog Meseca su idealne za želje i zavete, ali i za planove vezane za budućnost i ljubav jer je to period koji označava početak novog ciklusa i odličan je za naše ciljeve i postignuća.

Oktobar će biti paklen za ova 3 znaka, a stvari će posle postati još gore

Postoji caka. Morate da uskladite vašu energiju sa znakom Zodijaka koji vlada tog meseca kako biste izvukli maksimum iz ovog astrološkog događaja. Kako 8. oktobra dočekujemo mlad Mesec u Vagi, vreme je za neke važne promene uz pomoć rituala.

Iskoristite ovaj period da transformišete vašu ljubavnu energiju. Foto: Pixabay.com

Vagina energija insistira na fer pleju, balansu i mitu sa najbližima, posebno sa partnerom. Ovo je idealan momenat za sve one koji žele da uvedu neke promene u njihov ljubavni život.

Kako biste uspeli u tome da iz ovog perioda izvučete ono najbolje trebalo bi da uradite neki od sledećih rituala. Ne morate da uradite sve, već odaberite one koji vam najviše odgovaraju i uradite ih celim srcem.

Analizirajte vaš ljubavni život

Vaga je znak pravde i balansa pa će vam ona pomoći da dovedete vaš život u ravnotežu. Birate li uvek one pogrešne za vezu? Zadovoljavate li se osrednjim odnosima koji se pre ili kasnije završe? Odgovor na ova pitanja može teško da vam padne, ali poricanje nikada nikome nije donelo ništa dobro. Fokusirajte se na to šta je to što vi želite, ne ono što ne želite.

Meditirajte

Ako ste u ravnoteži sa sobom, bićete i sa svetom oko vas. Foto: Pixabay.com

Zapalite par mirišljavih štapića ili sveća i rasprostrite dim oko vas kako biste se opustili. Kada završite sa meditacijom, dim rasprostrite celom kućom kako biste pročistili energiju vašeg životnog prostora. Ne zaboravite da otvorite prozore i vrata kako bi negativna energija izašla napolje. Na papir napišite vaše želje i ciljeve i uz pomoć dima štapića oterajte zlu energiju sa vaših želja. Kada ste opušteni i mirni izgovorite zahvalnicu Mesecu i zamolite ga da vam pomogne da ispunite zapisano.

Napravite ljubavni oltar

Sakupite stvari koje oslikavaju vašu želju i nađite neko čisto mesto u kući gde ćete te stvari složioti zajedno. Možete da koristite sveže cveće koje će biti znak da želite zdravu i lepu vezu, rozenkvarc kristal koji uvećava vašu želju za ljubavi, slike vas i vašeg partnera ako želite da učvrstite vašu vezu i bilo koje druge predmete koji čine da se osećate dobro. Upalite par mirišljavih sveća i pročistite energiju prostora.

Imajte u kući velike ruže ili zumbule

Unesite u vaš dom buket ruža ili zumbula. Foto-ilustracija: Profimedia.com

Zumbuli i ruže su cveće koje se najviše povezuje sa oktobrom i Vagom. Ukoliko ih budete imali u kući 8. oktobra to će povećati energiju vašeg prostora i otvoriti nove mogućnosti u vašem ljubavnom životu. Zumbuli predstavljaju ponovno rođenje, pa ih stavite u vaš dom samo ako želite radikalno da promenite vaš ljubavni život.

Nosite rozenkvarc

On je veoma moćan kristal za privlačenej nove ljubavi u život i poboljšanje romantičnih veza. Potrudite se samo da je energija kamena čista pre nego ga stavite na sebe.

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amerika

    5. oktobar 2018 | 21:41

    lako cemo za ljubav, daj da dobijemo na lotto ili na grebi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA