≫ 

Horoskop otkriva kakvi su vaši rođaci i šta možete da očekujete od njih

S vremena na vreme vredi pročitati i horoskop najbližih

  • 0

Čitate horoskop za vaš znak svakog dana ili nedelje, ali trebalo bi to da uradite i za vama najbliže ljude kao što su vaša braća i sestre.

Venera i Mars večeras donose ljubavnu buru: Veza će preživeti samo ako ste spremni da uradite jednu stvar

Razumevanjem horoskopskih znakova vaših najbližih možda može da vam pomogne da izbegnete neku porodičnu dramu. Astrolog Džef Hinšo objašnjava šta je to što trebamo da znamo o našim rođacima na osnovu njihovog horoskopskig znaka.

Vodolija

Foto ilustracija: Shutterstock

Vaš rođak Vodolija voli da okuplja ljude i voli kada je cela porodica na okupu i u harmoniji. Potrudiće se da svako tokom večere kaže nešto, a ukoliko oseti da ga neko u porodici sprečava da izrazi svoje mišljenje on će tu osobu samo eliminisati iz svog života.

Ovan

Potpuno su individualisti, ali ukoliko pronađete način da sa njima sarađujete imaćete velike koristi od toga. Ovnovi se obično osećaju kao crne ovde u porodici, pa učinite da se osećaju dobrodošlim. Sve dok im ne ugrožavate njihovu nezavisnost bićete njihov miljenik.

Rak

Poznati su po tome što mogu bol da pretvore u lepotu, Rakovi su poznati po tome što su veoma emotivni i po tome što su brižni. Oni će probati da se ponašaju kao majka prema vama, bez obzira ko je stariji. Oni vole da šefuju, pa im dajte malo prostora. Oni imaju svoju ljušturu u koju znaju da se zavuku ako zatreba. Ukoliko idete na večeru i dogovor je da vas bude četvoro, nemojte pozivati još nekoga dok se ne konsultujete sa Rakom jer on mora emotivno da se pripremi za nove članove.

Jarac

Foto ilustracija: Shutterstock

Veoma su osetljivi, vrednuju tradiciju pa ukoliko sa njima provodite uvek istu noć u godini, a sada ste sprečeni, bolje im javite na vreme. Vole praktične lepe poklone pa im zato bez ustručavanja kupite blender ili nešto slično.

Blizanci

Oni su otelotvorenje i tame i svetla. Vole afirmacije i uvek imaju neku koju prate. Ukoliko vaš rođak Blizanac otkaže neki dogovor u poslednjem minutu nemojte to uzimati previše lično. Oni brzo menjaju mišljenje.

Lav

Vladar je srca, veoma strastven i inspiriše sve oko sebe. Kao i lavovi, on voli da ima svoj čopor pa su poznati kao odlični domaćini na žurkama. Vole aktivnosti koje okupljaju ljude kao što su društvene igre. Nemojte se iznenaditi ako s vremena na vreme naprave dramu.

Vaga

Ona je orijentisana na veze i odlična je u komunikaciji. Mogu da budu pasivne i ne kažu vam šta im je na pameti i u srcu pa nemojte da budete uplašeni i da ne zagrebete malo ispod površine. Isplanirajte večeru uz vino za sledeći susret sa vašim rođakom Vagom. One vole da provode vreme zajedno sa najbližima.

Ribe

Foto ilustracija: Shutterstock

Sanjari dubokih emocija, veoma prilagodljivi na promene. Možda im s vremena na vreme zatreba pomoć kako bi se držali rutine pa im pomoć u ispunajvanju obaveza može mnogo dobro doći. Ako je vaš rođak Riba svuda pomalo rasejan, pomozite mu da se pronađe i ustali neki raspored.

Strelac

Zabavan, pametan i veoma vizionarski nastrojen znak. Mogu da budu arogantni i sveznalice, a obožavaju da putuju svetom. Ako nisu putovali, onda znajte da su prelistali svu literaturu o putovanjima koje su ima pale šaka. Odvedite ih u operu, pozorište, koncert, muzej ili u bioskop.

Škorpija

Veoma su intelektualni i odlično čuvaju tajne. Ako nešto nije u redu oni će to osetiti, ali ako saznaju neku tajnu o vama, a da im je niste vi sami rekli, onda će je iskoristiti protiv vas. Obožavaju dubokoumne razgovore, pa se potrudite da odvojite malo više vremena za njih.

Bik

Foto ilustracija: Shutterstock

Možda je malo više materijalista, ali vrednuju sebe i osećaju povezanost sa stvarima koje poseduju. Prizemni su, vole da stvari drže jednostavnim pa vam je ovo genijalan način da se sa njima povežete. Možete da im se dodvorite uz neki lepi poklon.

Devica

Konceptualni i veoma vredni, ovaj znak je veoma orijentisan na sitne detalje. Kada se povežu sa spiritualnim, onda su veoma posvećene i ne čudi što rade jogu svakog dana. Odlična je ideja da im se pridružite na čas joge, a vole da budu od koristi pa će vam rado pomoći oko sklapanja nameštaja i slično.

VIDEO: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA