Zavirite u kupatila poznatih: Oni ne žale para kada je uređenje doma u pitanju (FOTO)

Svaki detalj u njihovim domovima paljivo je isplaniran i napravljen specijalno za njih

  • 6

Kada ste svetski poznata zvezda, onda vam nije teško da izdvojite milione dolara i sredite vaš dom, posebno mesto na kome se najviše opuštate - kupatilo.

Pogledajte koliko vremena muškarci provedu u WC-u krijući se od vas i kućnih obaveza

Poznate ličnosti ne žale para kada je uređenje doma u pitanju, a ove zvezde su nam pokazale kako izgleda njihova oaza mira u kući.

Šer

Pevačica i glumica Šer voli otvoren prostor, pa je za kupatilo odabrala veliku prostoriju koja je veoma svetla. Veliki prozori kroz koje gleda u vrt, pruaju odličnu svetlost i verujemo da je fantastičan pogled iz kade. Pored toga, tu su drveni elementi i krznena prostirka. Kupatilo je zaista dostojno jedne ovakve dame.

Foto: Profimedia/Planet

Mark Entoni

Poznati zavodnik i bivši muž Denifer Lopez odlučio se za belu boju u kupatilu kako bi imao otvoren prostor. Centralni deo zauzima velika kada, a nema mnogo detalja koji odvlače pažnju. Prelipi kristalni luster daje posebnu notu elegancije prostoru.

Foto: Profimedia/Xposurephotos

Pamela Anderson

Glumica je baš želela da se u kupatilu osea komforno, pa nam se čini da je bila neodlučna da li će napraviti kupatilo ili spavaću sobu. Prelepa kada, pored koje je stilski stoči, daju poseban šarm prostoru. Ne možemo a da ne primetimo da je poznatoj dami ugodnost na prvom mestu.

Foto: Profimedia/IMP Features

Endi Rodik

A sada nešto sasvim drugačije. Spoj moderne arhitekture i renesansnog perioda ovde je doveden do savršenstva. Pored tuš kabine, u Rodikovom kupatilu našla se i velika bakarna kada, a drveni elementi su u skladu sa prelepim pogledom na prirodu koja okružuje njegov dom.

Foto: Profimedia/IMP Features

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA