Oslobodite se MITISERA na nosu u samo 3 koraka (VIDEO) (RECEPT)

Ako imate problem sa mitiserima na nosu i želite što pre da ih se rešite, evo saveta

  • 11

Većina žena ima problem sa mitiserima na nosu i koriste razne skupe pilinge da ih se reše. Ovo je sigurno jeftiniji i najlakši način da se u samo tri koraka oslobodite mitisera. Evo i kako.

Prokuvajte vodu i parite već umiveno lice nad posudom sa vrućom vodom najviše 10 minuta. Ne zaboravite da je za ovu metodu čišćenja neophodno prekriti glavu peškirom da bi para bila usmerena ka licu. Ono što sledi je čišćenje predela nosa pilingom napravljenim od kašičice sode bikarbone i kašičice vode. Masirajte nos ovom smešom 3-5 minuta, nakon čega lice isperite vodom.

Foto-ilustracija: Profimedia

Za finale vam treba umućeno belance jajeta, koje nanesite na predeo nosa i oko njega i prekrijte namazani deo isečenom trakom toalet papira. Posle par sekundi i preko trake nanesite ostatak belanca, pa čekajte da se dobro osuši. Kada budete uklonili traku vaša koža će biti glatka i bez mitisera.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    31. januar 2016 | 19:26

    Mislim da muski narocito + 40,50 i navise bi trebalo ovo da nauce-- ima nekih brate po santimer duzine mitiser im izbije na nosu i ispod oka i misle da je to normalno. Ostave ga tu do kraja zivota.

  • ..

    31. januar 2016 | 20:34

    Jsste ja ovo da uradim pa kako onda da dokažem ženi da nemam svalerku.

  • znalac

    31. januar 2016 | 23:10

    ne nasjedajte ljudi. to je sve amerika kriva. ja probala i nije uplilo i dalje imam mitersere svakuda po nosu i to. eto tako da znate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA