Iscedila je veliku bubuljicu iznad obrve: Sat vremena kasnije lice joj se izobličilo, a kada je shvatila gde je pogrešila, zanemela je! (FOTO)

Kejt Rajt podelila je na Tviteru šta joj se dogodilo i njena priča je za samo nekoliko sati postala viralna

  • 5

Nakon što saznate šta se desilo ovoj devojci nakon ceđenja velike akne, dobro ćete razmisliti pre nego što sledeći put pokušate da se rešite ove napasti na licu.

Odvratna cista mu je u telu bila 50 GODINA! Kad su krenuli da je cede iz nje je kuljao SIVI MULJ! (VIDEO)

Uzeo je stvar u svoje ruke! Istisnuo je bubuljicu, puklo je, a ono što je ostalo na ogledalu je posebna priča! (VIDEO)

Kejt Rajt podelila je na Tviteru šta joj se dogodilo i njena priča je za samo nekoliko sati postala viralna.

Ispostavilo se da je bubuljica koju je Kejt probala da iscedi zapravo bila infekcija stafilokokom.

To se desilo 48 sati nakon što je iscedila bubuljicu, evo šta o svemu kaže sama Kejt.

- Pre oko sedam dana rešila sam da iscedim ono što sam smatrala da je ogromna potkožna bubuljica. Međutim, svega sat vremena kasnije lice mi je oteklo i užasno me je bolelo. U Urgentnom centru rečeno mi je da imam celulitis i da, pošto mi je na licu, postoji ogroman rizik da se proširi na mozak ili čak i oči i oslepi me. Hvala bogu, sve je u redu i vraća se u normalu. Ali moram da napomenem da se sve ovo najverovatnije dogodilo zbog bakterija nataloženih na mojoj olovci za obrve. Ako se redovno šminkate, MOLIM VAS, redovno perite pribor. Ni ja to dosada nisam radila redovno, ali od ovog dana religiozno perem sve što upotrebim, odmah po upotrebi -  napisala je Kejt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirela

    9. avgust 2017 | 00:33

    Drage moje,bakterija stafilokok se nalazi na nasoj kozi kod svih nas i uvek je prisutna...bilo da se rascesete ili da pokusate da iscedite bubuljice vi samim tim napravite ulaz toj bakteriji i stvori se infekcija koja tako odreaguje i dok se ne napravi mali rezic(incizija)i dok se ne ocisti,redovno previja,naravno uz odredjen antibiotik koji se propisuje po antibiogramu,iz prethodno uzetog brisa te iste rane,nista drugo nece doneti dobar rezultat...samo tako i obavezno hirurska ambulanta i sterilno sve... IZ ZIVOTNOG ISKUSTVA,MOJE DETE ISTO NAGRABUSILO...

  • .

    9. avgust 2017 | 00:00

    Au zeznuto! Ne volim sminku nit se sminkam.Nikad nisam imala potrebu za njom sem labela za usne jer mi redovno popucaju od hladnoce.

  • brana

    10. avgust 2017 | 01:58

    Kupala se na Cg primorju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA