≫ 

Objavila je dve gotovo identične seksi fotografije - ali se one razlikuju u jednoj stvari koja je mogla da joj uništi život (FOTO)

Ne verujte svemu što vidite na internetu

  • 0

Mnogi su već navikli na brojne "stvarnost naspram Instagrama" fotografije. Uglavnom ih prave blogeri kako bi pokazali da su i oni daleko od savršenstva i da mogu da budu naduti kao i svi ostali.

Međutim, bikini model Ana Rouds je odlučila da uradi nešto drugačije.

Evo koliko tačno tegovi moraju da budu teški ako želite da "skinete" stomak i zategnete zadnjicu

Ona je prosto podelile 2 fotografije koje prikazuju kako je izgledala prilikom jednog od takmičenja na kom je učestvovala.

Na obe slike izgleda gotovo identično i njeno telo je u savršenoj formi, ali između njih postoji velika razlika.

A post shared by Anna Rhodes🇬🇧 (@annarhodesfitness) on

 

- Neko mi je nedavno rekao da želi da izgleda vitko kao ja na mojim fotografijama. I da budem iskrena, nije mi bilo drago zbog toga, jer sam osetila krivicu. Ove slike se prave uz pomoć profesionalnog osvetljenja, veštaćkog tena, brdo šminke, a tu su i savršene poze kako bi sve izgledalo savršeno, otkriva ona.

Ana dodaje da profesionalne fotografije ne prikazuju pravi izgled modela, kao ni realnost života sa tako niskim procentom masti u organizmu.

- Bila sam teška 45 kilograma i potpuno odlepila kada sam se ugojila pola kilograma. Sada imam 58 kilograma. Sećam se kada mi je trener rekao da mi noge nisu dovoljno vitke, zbog čega sam postala opsednuta činjenicom da imam debele noge. To je u osnovi bio poremećaj zamaskiran "fitnesom", i ne plašim se da to kažem, priča ona.

Ana svojim fotografijama jednostavno želi da inspiriše ljude da se osećaju mentalno i fizički dobro, a ne zbog manjeg broja na vagi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA