≫ 

Švedski kozmetički brend Barnängen stigao u Srbiju (FOTO)

Živeti "Lagom" je živeti u ravnoteži

  • 1

Svetski poznat švedski kozmetički brend Barnängen koji u bogatoj liniji proizvoda za negu tela objedinjuje tradiciju i nasleđe staro više stotina godina, sa recepturom inspirisanom najboljim nordijskim sastojcima, predstavljen je domaćoj javnosti u prijatnom ambijentu, specijalno dekorisanom u skladu sa prirodom.

Brojne zvanice, među kojima su bile i dame prepoznatljive po prirodnoj lepoti i eleganciji, pevačica Lena Kovačević, glumice Tamara Dragičević i Jelena Gavrilović, uživale su u otkrivanju Barnängen proizvoda koji su u isto vreme i bogati ali i lagani, hrane ali i osvežavaju, a namenjeni su postizanju savršene nege i hidratacije koja traje.

Foto: Promo

Kvalitetni balzami, kreme, losioni za telo, ulje, kao i gelovi za tuširanje i kupanje u dve proizvodne linije, Nordic Care i Nordic Rituals, idealan su spoj prirode i nauke, a nadahnuti su specifičnom klimom i neverovatnom prirodom Švedske.

Foto: Promo

Reč "Lagom" koja u švedskoj kulturi predstavlja sinonim za zlatnu sredinu, ravnotežu i pristup "baš kako treba", odavno je napustila nordijske okvire i postala jedna od omiljenih mantri generacija širom sveta, ali i glavni moto kozmetičke kuće.

Foto: Promo

Od 1876. godine brend Barnängen odabranim proizvodima koji pružaju osećaj čistoće i nege nadahnute prirodom, snadbeva i kraljevsku porodicu, a generacije Šveđana vole ih i koriste i danas.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA