≫ 

Madona je upravo otkrila svoju bizarnu rutinu protiv starenja - i viljuška je zbunila sve (VIDEO)

Ko može da vam da bolji savet za borbu protiv starenja od same kraljice popa?

  • 0

Madona, koja je na pragu sedme decenije, objavila je na svom Instagram profilu video o svom neuobičajenom načinu borbe protiv bora i starenja uz pomoć – viljuški!

Ovo je najvažniji sastojak koji svaka krema protiv starenja mora da ima da bi bila efikasna

Naime, ona je otišla na tretman lica kod kozmetičara koji joj je pružio masažu lica dugačkim viljuškama.

- Jeste li ikad zatezali vaše lice viljuškom? Jeste li nekada nekog uboli viljuškom? Ja sam uradila i jedno i drugo, rekla je diva u videu.

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

Za snimanje je odabrala filter koji joj daje šiške u boji lavande, plavu mašnicu i glas crtanog junaka. Madona je za Vogue otkrila kako započinje svoj dan i kojim kozmetičkim trikovima se još služi.

- Kada se probudim stavim moju masku za oči i ležim dok se prskam ružinom vodicom bez da ustajem iz kreveta. Tada uzimam moje krio štapiće koje čuvam u frižideru. Onda ležim još 10 ili 20 minuta dok moje otečene oči ne splasnu i pijem kafu, ispričala je Madona.

Foto: Instagram/madonna

Pevačica koristi masku od gline na svim delovima tela koji su suvi, čak i za guzu, dok se kune da su tretmani sa kiseonikom zaslužni za to što je njena koža hidrirana, prenosi Womens health mag. Lansirala je i svoju liniju kozmetike. Za sve koji su mislili da je Madona vampir evo odgovora – ona ima samo jako zahtevnu rutinu u nezi kože.

Daljinac

(M.K./m.krstic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA