≫ 

Pre plastičnih operacija bila je niko - a sada su je proglasili za najlepšu Ruskinju na Instagramu

Lepota je veoma isplativ kapital, ali u nju mora i mnogo da se ulaže

  • 8

To zna i Svetlana Biljalova koja je sa 5,8 miliona pratioca na Instagramu ponela laskavu titulu najlepše Ruskinje na toj društvenoj mreži.

Instagram dobio novi rekord po broju lajkova datih jednoj fotografiji

Stranica Royalfashionist je ovu laskavu titulu dodelio lepotici koja nije oduvek izgledala ovako privlačno. Pre Instagrama, ona je izgledala neprepoznatljivo drugačije. Ona je do sada povećala grudi i uradila nekoliko zahvata na licu.

A post shared by Svetlana Bilyalova (@bilyalova_official) on

 

A post shared by Svetlana Bilyalova (@bilyalova_official) on

 

Ova lepotica rođena je 13. januara 1992. godine i bavi se modelingom. Visoka je 170 cm i teška svega 47 kilograma. Svetlana živi sa mlađom sestrom Anom, a još kao mala je razvila ljubav prema modi i modelingu. Zbog toga je odlučila da objavi slike na Twitter-u i ubrzo je svojom lepotom privukla pažnju ljudi iz sveta mode. Većina njenih slika je u kupaćem kostimu koji pokazuju njeno savršeno zategnuto telo.

A post shared by russian/ukrainian (@slavicgenetics) on

 

Crna kosa i braon oči krase ovu devojku zbog čega ona izgleda kao prava seks bomba.

Ona ima i svoj blog na kome deli informacije sa svojim pratiocima o vežbanju, ishrani i dijeti, kao i svemu ostalom što je vezano za njen način života.

A post shared by Svetlana Bilyalova (@bilyalova_official) on

 

Preselila se iz Rusije u Los Anđeles kako bi se u potpunosti posvetila svojoj karijeri. Kada se uporedi njen nekadašnji izgled sa onim što sada možemo da vidimo na Instagramu, jasno je da je ova mlada dama "išla pod nož". Poznata je po nadimku Sveta, a njeni selfiji su omiljeni nejnim muškim pratiocima.

Daljinac

(M.K./m.krstic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buncuk Milne

    9. februar 2018 | 18:37

    Ova plastikara da mi priča o fitnesu i lepoti, ma ajte molim vas...uporedite ovo čudo sa Douzen Kros, koja nema gram plastike u sebi... Nemojte reklamirati ova veštačka čuda kojima je vrhunac uspeha plastično dupe...

  • Kasper

    9. februar 2018 | 14:45

    Kakvo li je to zadovoljstvo imati veštačku ženu?! Nekad je na ceni bila žena sa prirodnim ženskim atributima,a sad nas upropasti ova jeftina Kineska plastika.

  • Miki maus

    9. februar 2018 | 22:03

    More ne pametujete mnogo, svi vi sto pljujete da mozete makar da je dotaknete bilo bi vam vise nego dovoljno za vrhunac.. Jeste da riba ima pvc ali to nije razlog za odbijanje.. Znam da joj ja nebi ostao duzan..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA