Šokirala ceo svet izgledom nakon porođaja - ostavila je studije prava i počela da zarađuje zahvaljujući svojoj lepoti (FOTO)

Jedna je od najuticajnihih blogerki na svetu, a prepoznatljiva je po tome što na slikama nikada nije sama

  • 3

Lepa, zgodna i savršeno obučena mama, sve ređe pozira bez svog sina i ćerke koji su postali njen zaštitni znak i oružje kojim je osvojila srca svih pratioca na Instagramu.

Samo 8 indijskih oraha dnevno može da vam reši ozbiljne zdravstvene probleme

Ona ima samo 25 godina, dolazi iz Brisela, a studirala je pravo u Kaselu dok njen Instagram profil nije postao toliko popularan i doneo joj mogućnost da od njega dobro zarađuje.

A post shared by JANINE WIGGERT (@janinewiggert) on

 

Ona je 2015. godine rešila da otvori modni i lajfstajl blog i postala je brend ambasador za različite kompanije.

A post shared by JANINE WIGGERT (@janinewiggert) on

 

Nezaustavljiva je u svom poslovanju i jedna je od retkih blogerki koja je uspela da spoji toliko različitih brendova. Ona reklamira kozmetičke i modne brendove, ali i sportsku opremu, zdrave čajeve i od kako je postala majka – sve stvari potrebne za bebe.

A post shared by JANINE WIGGERT (@janinewiggert) on

 

Prepoznatljiva je po jednostavnom i sofisticiranom stilu koji je istovremeno klasičan i moderan, a mlade devojke širom sveta je vol ejer im često otkriva svoj etrikove za dobar izgled i kako lako može da se skine njen stajling.

A post shared by JANINE WIGGERT (@janinewiggert) on

 

Postala je majka blizanaca Aurelije i Lijama pre tri meseca, mada niko to nikada ne bi mogao da kaže jer je njena figura samo nekoliko dana nakon porođaja bila savršena, piše zena.blic.rs.

A post shared by JANINE WIGGERT (@janinewiggert) on

 

- Recite zdravo, moji anđelčići Aurelija i lijame. Oni su na svet došli malo ranije jer više nije bilo mesta u maminom stomaku. Rodili su se sa skoro po 2 kilograma i 45 centimetara. Toliko su mali... Sad smo kući i moje srce je puno ljubavi. Nema lepšeg osećaja nego biti mama ovim čudima, Volim ih svake sekunde i pokušavam da budem najbolja mama na svetu mojim malenim bebama. Ovo je novo poglavlje za mene i hvala svima što pratite moje putovanje kroz život, napisala je zgodna mama nekoliko dana nakon porođaja.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radan

    22. februar 2018 | 15:13

    Lepa i zgodna nema sta.

  • Pedja doktor ™

    22. februar 2018 | 21:24

    Бомба💣💣💣

  • Bu

    23. februar 2018 | 03:57

    Jedva cekam da vidim sta ce i od cega ce ziveti svi ovi blogeri i “instagram influenceri” kad i to postane izvikano i dosadno kao i svi trendovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA