≫ 

Samo za buduće plavuše! Ovaj trik će vam pomoći u izboru idealne nijanse

Sigurno ste od frizera, plavokosih prijateljica ili nekog trećeg već čule da nije baš lako postati plavuša, pogotovo ako prelazite iz neke baš tamne boje

  • 0

Ako uskoro planirate da iz prve ruke proverite zabavljaju li se plavuše zaista bolje od crnki, brineta i crvenokosa, onda ste na pravom mestu.

Evo koliko često treba da šišate kosu ako želite da vam brže poraste

Sigurno ste od frizera, plavokosih prijateljica ili nekog trećeg već čule da nije baš lako postati plavuša, kao ni održavati tu boju, ali prvi problem javlja se i pre nego što sednete u frizerski salon, a tiče se odabira idealne nijanse. Srećom, mi znamo super tik koji će vam to olakšati.

3 stvari koje svaka žena mora da uradi ako se muškarac loše ljubi

via GIPHY

Ako želite da kao plavuša izgledate najbolje moguće, ovu odluku nemojte doneti na osnovu ukusa, već odaberite nijansu koja će najbolje laskati vašem tenu. A u tome vam najbolje pomaže ovaj jednostavni test ispred ogledala:

Pixabay

1. Za početak, potpuno očistite lice od šminke, a zatim stanite ispred ogledala koje je na mestu gde dopire dnevno svetlo.

2. U jednu ruku uzmite zlatnu, a u drugu neku srebrnu tkaninu i podignite prvo jednu, a zatim drugu tačno pored lica. Nemojte koristiti aluminijsku foliju jer reflektuje previše svetlosti.

3. Ako poseban sjaj vašem licu daje srebrna tkanina, bolje će vam pristajati hladne nijanse plave, dok su za one kojima bolje odgovara zlatna sigurniji izbor toplije nijanse plave.

Daljinac

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA