Žene otkrivaju sa kojom veličinom grudi su najsrećnije - a evo kakve muškarci žele (ANKETA)

Podeljena su mišljenja koja veličina korpi je idealna kada su u pitanju ženske grudi

  • 6

Oko veličine grudi vodi se večita debata, jer žene koje imaju male grudi često imaju komplekse i podvrgavaju se operacijama uvećanja grudi, a muškarci ne dele njihovo mišljenje kada je veličina u pitanju.

Sve više žena ide na operaciju zbog bradavica da bi ih imale kao njih dve

Naravno da ćemo se svi okrenuti za ženom koja ima bujno poprsje i sa ponosom ga pokazuje, pogotovo ako nosite neki mali broj grudnjaka i osećate se više kao muškarac kada se skinete. Ali, koja je idealna veličina grudi koju preferiraju žene, a koju bi muškarci najviše voleli kod svoje partnerke?

Foto ilustracija: Telegraf, Shutterstock

Iako se žene vode principom da je više uvek bolje, kod muškaraca to i nije baš tako. Oni ne vole da njihova partnerka ima ogromne grudi, a ne vole ni da jedino na njoj grudi ističe dobar grudnjak. Oni preferiraju ženske grudi koje mogu da im lepo stanu u šaku, a idealne su im one veličine prosečne C korpe.

Žene imaju percepciju da muškarci više vole veće grudi, a oni žele samo prosečnu veličinu. U Evropi muškarcima su idealne grudi one koje prate ženinu građu i više preferiraju C korpu. Žene koje nose D korpu su najsrećnije i najzadovoljnije svojim grudima.

Idealna veličina grudi zavisi od vaše građe. Foto: Pixabay.com

U jednom se oba pola slažu: ne vole ekstreme, pa tako najmanje atraktivnim smatraju prevelike, ali i premale grudi. Zbog toga ne treba preterivati, a ukoliko se odlučite na korekciju grudi, povećajte ih tako da budu u skladu sa vašom telesnom konstitucijom jer ćete u suprotnom izgledati neprivlačno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    25. maj 2018 | 11:47

    Muskarci ne zele grudi! To pripada zenama,a ako su zene voljene,grudi kakve su da su...odlicne su!

  • El paso

    25. maj 2018 | 12:29

    A volim bas ogromne. Do pupka da budu. F broj

  • Milan

    25. maj 2018 | 12:44

    Da su na ledjima mnogo bi vise imalo smisla. U standardnoj i najcescoj pozi kada je muskarac iza zene mnogo bi bolje bilo da su na ledjima. Takodje bi tada muskarci mogli vise da se zagledaju u njih. Tadabih zene ne bi videle i ne bi ih osudjivale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA