≫ 

One ne dele savete o kolačima i uštipcima: Ovo su najglamuroznije bake Instagrama, a imaju više pratilaca od svih poznatih supermodela

Ni jedna od njih vas nikad neće pitati "Šta si kuvala danas", niti kako se pravi džem od šljiva, ali vam zato o modi mogu reći sve što vas zanima

  • 1

Prva asocijacija na influenserke, Instagram i modu su mlade žene, međutim, i starije dame uspešno pronalaze svoj put na društvenim mrežama. Neke od njih su potpuno zaludele svet, čime savršeno poručuju da život ne staje posle 60. godine.

Ne krećite na more bez ovih lekova, jer mogu da vam spase letovanje

Bilo da su udate ili ne, rade ili uživaju u svojim penzinerskim danima, većina njih su bake, a na Instagramu imaju horde sledbenika. One menjaju sliku toga kako bi stvarnost trebalo da izgleda i kako bi u starosti žena trebalo da se oseća.

Lin Slejter (64) je profesorka na Univerzitetu Fordham u Njujorku, a široj javnosti je poznata savršena modna ikona. Ima stotine pratilaca na Instagramu i redovno objavjuje nove fotke.

- Nemam 20. Ne želim ni da imam 20, ali sam neverovatno kul. To pomislim kada objavljujem fotografiju. - kaže Lin.

- Nećemo biti stare ženice koje sede u staračkom domu s ljubičastom kosom od ehotona. - rekla je Dženi Ki (71).

 
A post shared by Jenny Kee (@jennykeeoz) on

Kada pomislite na baku sigurno mislite na štrikanje džempera, ali ne i kada je Dženi u pitanju. Dženi je dizajner, a njeni pratioci na Instragramu su fascinirani njenim stilom.

 
A post shared by Jenny Kee (@jennykeeoz) on

- Ako ćemo da budemo u staračkom domu pušićemo svoju marihuanu, jesti svoju zdravu hranu i imati odličan stil. - to je Dženin plan za budućnost.

Stil i gracioznost nemaju apsolutno nikakve veze sa godinama, a to je pokazala i nekadašnja Plejbojeva zečica, koja je zagazila u devetu deceniju života.

Dori Džejkobson (83) na svom Instagramu reklamira donji veš i pokazuje kako da se oblačite moderno i s ukusom i u trećoj životnoj dobi.

- Nosite ono što vam se sviđa, "prikladno za godine" s tim nema nikakve veze. - kaže Dori.

Bilo da nosi šarene džempere, oskudne kupaće kostime ili roze majicu s natpisom "Budi drugačija, radi šta god hoćeš", Ven Vinkl je stekla kultni status, a sledi je više miliona ljudi na Instagramu.

 
A post shared by 🌈BADDiE🍒 (@baddiewinkle) on

Ambasadorka je velikih brendova za negu kose i tela, a uz to je zaštitno lice jednog brenda votke.

 
A post shared by 🌈BADDiE🍒 (@baddiewinkle) on

VIDEO: Najluđa baka na svetu, puši marihuanu, koristi bacač plamena i uživa sa unukom

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA