≫ 

Rešite se ružnih podočnjaka u samo dva koraka

Nije lako biti lep jutro nakon neprospavane noći

  • 1

Tragovi umora vide se ispod naših očiju, pa veliki broj dama muči muku sa dosadnim podočnjacima i njihovim prikrivanjem.

5 lakih načina da se rešite podočnjaka bukvalno preko noći

Na podočnjake može da utiče i loša ishrana, loši vremenski uslovi, umor i stres, a lice zbog njih izgleda iscrpljeno i starije. Srećom, situaciju može da spasi šminka. Ako ste do sada pokušavale da rešite problem šminkom i niste uspevale, onda ste preskočile trik sa ledom. Uz ovaj dodatak vašoj svakodnevnoj rutini, u samo dva koraka potpuno prekrijte podočnjake.

Korak 1 - zaledite ih

Led je odličan saveznik u borbi protiv podočnjaka. Foto-ilustracija: Foter/Kyle May

Hladnoća utiče na smanjenje otoka i crvenila oko očiju te smanjuje podočnjake. Pokušajte da zamrznete masku za lice koju koristite ili umotajte kockice leda u papirni ubrus i prislonite ih ispod očiju. Držite ih desetak minuta, a zatim prstima nežno izmasirajte tretirano područje kako biste poboljšali cirkulaciju.

Korak 2 - prikrijte ih!

Pre nego ih prekrijete korektorom, nanesite serum ili kremu za područje oko očiju. Zatim nanesite korektor koji će, nakon tretmana sigurno da ima bolji učinak. Na kraju preko celog lica nanesite puder koji će da ujednači vaš ten i dodatno prekriti podočnjake.

VIDEO: Sva pozitivna dejstva smeha

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA