≫ 

Ova boja majice može da vam otkrije da li imate topao ili hladan ton kože

Činjenica je da nije uvek lako otkriti koji ton kože imate, zato će vam ovaj trik biti pod velike koristi

  • 0

Kada birate puder ili korektor, jako je važno da znate koji ton kože imate da biste mogli da odaberete podlogu koja vam najviše odgovara. Toplim i tamnim tonovima kože odgovaraju suprotne nijanse. Činjenica je da nije uvek lako otkriti koji ton kože imate, zato će vam ovaj trik biti pod velike koristi.

Konačno srušen mit: Šolja kafe NE pomaže lečenju mamurluka

- Zaista je važno da znate ton svoje kože. - rekla je Džejn Iredal, osnivač istoimenog brenda.

Foto: Pixabay.com / Postoje razni načini za određivanje tona kože, ali je "draping" najbolji

Postoji "vena trik" koji vam može pomoći da otkrijete kakav ton kože imate, a radi se tako što pogledate koje je boje vena na unutrašnjosti vašeg ručnog zgloba. Ukoliko vam je vena zelena znači da imate topli ton, a ukoliko je plava imate hladan ton.

Postoje i drugi načini na koje možete da odredite ton kože, a to je posebno zgodno za osobe koje nemaju jasno izražene vene. Neki stručnjaci kažu da ako vam dobro stoji zlatan nakit, imate topliji ton, a ako vam bolje stoji srebro, onda imate hladniji ton kože.

Foto: Pixabay.com / Ako vam roze boja bolje stoji, onda imate hladan ton

Džejn Iredal kaže je najbolji način da stvarno odredite svoj ton kože tako što ćete obući majicu roze boje, a zatim majicu koja je boje breskve.

- Odličan način da odredite svoj ton kože se naziva "draping", gde se upoređujete sa određenim bojama kako biste videli koja vam najbolje odgovara. Obucite roze majicu i pogledajte se u ogledalo, zatim to isto uradite sa majicom boje breskve i videćete veliku promenu na sebi. - kaže Iredal.

Ako vam roze boja bolje stoji, onda imate hladan ton. Ako vam boja breskve bolje stoji onda imate topli ton. Prema ovom tipu određivanja tona kože možete lakše znati kakva vam šminka najviše odgovara.

Foto: Pixabay.com / Ako vam boja breskve bolje stoji onda imate topli ton

VIDEO: Kako će muškarci izdržati? Ovo je najprovokativnija haljina

(Telegraf.rs / Izvor: wellandgood.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA