≫ 

Potrošila je 70.000 evra na operacije kako bi izgledala kao "savršena žena" i nema nameru da tu stane (FOTO) (VIDEO)

Kako bi platila skupe operacije, Fulvija Pelegrino, transrodna osoba iz Italije je prodala automobile, kuću, oružja

  • 23

Transrodna osoba iz Italije, Fulvija Pelegrino (rođena kao Fulvijo), potrošila je skoro 70.000 evra na plastične operacije u pokušaju da postigne savršeno žensko telo. Fulvija je 40 godina skrivala da želi da promeni pol, a do sada je imala gomilu zahtevnih operacija među kojima su povećanje usana, dorađivanje jagodica, četiri operacije grudi i dve liposukcije.

Objavila je fotografiju čistih sudova, a iza nje stoji toliko bolna priča da ljudi ne prestaju da je šeruju po društvenim mrežama i šalju poruke podrške

Fulvija je u svojoj promeni imala punu podršku svoje supruge Marise. Ona je potrošila više od 10.000 evra na povećanje zadnjice, a još nema u planu da prestane sa operacijama. Njena supruga Marisa kaže da, dok stoji pored svog supruga danas, oni više izgledaju kao dve sestre, a ne kao venčani par.

Fulvija Pelegrino (rođena kao Fulvijo), potrošila je skoro 70.000 evra na plastične operacije Foto: Profimedia, Barcroft Media

- Nisam srećna svojim "savršenim" telom, jer ono nije savršeno. Savršenstvo je nešto drugo - rekla je Fulvija.

Fulvija je sa 15 godina shvatila da želi da promeni pol, ali je bila u strahu zbog svoje stroge i religiozne porodice. Ona je svoja osećanja skrivala čak i kada je upoznala sadašnju suprugu Marisu pre 32 godine. Ubrzo nakon venčanja, Fulvija je počela da posećuje gej klubove i da se u tajnosti oblači kao žensko.

Fulvija Pelegrino (rođena kao Fulvijo), potrošila je skoro 70.000 evra na plastične operacije Foto: Profimedia, Barcroft Media

- Živela sam sa svojom porodicom koja je bila puna predrasuda i veoma religiozna. Nikada nisam pokazala svoju želju za promenom pola, jer to ne bi bilo moguće zbog oca. On je imao tri sina, i samo je to želeo. Osećala sam se zarobljeno u sopstvenom telu. Sakrivala sam se u garažu gde sam se oblačila i stavljala šminku kao žena. Nikada nisam pokazivala tu svoju stranu jer me je bilo sramota. - kaže Fulvija.

Fulvijini roditelji nisu prihvatili ovu promenu, a kada joj je otac preminuo, nisu joj dozvolili čak ni da prisustvuje sahrani. Ovu transrodnu osobu su jedino prihvatila braća. Fulviju su odbacili i prijatelji, a ceo grad je ismeva.

Kako bi platila skupe operacije, Fulvija je prodala automobile, kuću, oružja.

VIDEO Njena dizajnirana vagina košta 14.400 evra:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aliluja

    20. avgust 2018 | 15:03

    Bože pomozi.

  • Laza

    20. avgust 2018 | 14:47

    Dobro je sto ste ove slike objavili preko dana jer da je bilo uveče ne verujem da bih mogao zaspati

  • JS

    20. avgust 2018 | 14:51

    Ne vredi tu doktor. Ni jedne specijanosti ne moze pomoci.😱😰

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA