≫ 

Kim Kardašijan se pojavila u Guči gaćicama starim preko 20 godina - a svi su se zgrozili kada su čuli koliko su stare tange opasne

Opet nas je njen stajling ostavio u šoku i zgrozio

  • 6
Kim Kardašijan

Kim Kardašijan, Foto: Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan podelila je fotografiju na svom Instagram profilu na kome se vidi da nosi vintidž Gučijeve tange koje su modeli nosili devedesetih godina.

Naša pevačica pozirala u tangama i toplesu, pa pokazala tetovažu na guzi! (FOTO)

Prvi put su se ove tange pojavile 1997. godine kao deo bikini seta. Iako nam nije poznato da li je ona ove tange nasledila od svoje majke Kris, ili ih je dobila iz Gučijeve arhive, mnogi od nas su užasnuti i samom pomisli da nosi veš koji je neko drugi već nosio.

 

Iako smo sigurni da Kim ima sve moguće resurse da očisti svoju odeću i brine o svom zdravlju, ostali trebamo da se zabrinemo kada je u pitanju zastarela odeća.

Ginekolog doktor Džil Rabin ističe da ovakva odeća može da bude leglo grinja, bakterija kao što je ešerihija koli, peruti i drugih alergena koji mogu da dođu u kontakt sa vaginom i izazovu osip ili infekciju. To nastaje kao posledica toga što ne znamo od koje je bolesti bolovala osoba koja je pre nas nosila.

Prema podacima istraživanja, 83 odsto čistog donjeg veša sadrži oko 10.000 živih bakterija. Te bakterije žive u veš mašinama koje se retko kada čiste. Preporučuje se da se sav donji veš nakon nošenja pere u mašini na 60 stepeni i da se baca nakon godinu dana nošenja.

Obratite pažnju i od kakvog su materijala vaše tange. Ove koje vidimo na starleti su napravljene od najlona ili poliestera, dok je najbolji i najzdraviji materijal pamuk. Ovaj materijal omogućava koži da diše i dozvoljava da vazduh oko vagine cirkuliše. On upija telesne izlučevine i sprečava razvoj bakterija i infekcija.

Ako volite da nosite tange onda birajte one koje su napravljene od pamuka. Foto-ilustracija: Pixabay.com

Birajte odeću koja vam pristaje jer ukoliko se vaše tange pomeraju veoma lako može da dođe do prenošenja bakterija sa anusa na vaginu. Materijal poput najlona i poliestera upija telesne mirise i može da vam napravi velike zdravstvena probleme.

Doktorka ističe ad je uglavnom u redu nositi tange, ali ukoliko ste sklone infekcijama trebalo bi da ih izbegavate. Ukoliko nemate vaginaln einfekcije i imate snažan imunitet, nošenje tangi neće vam praviti probleme. Važno je da održavate vašu i higijenu donjeg veša i neće biti problema.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    23. avgust 2018 | 20:23

    Šta ce ona u Guči? Zar sabor trubaca nije zavrsen?

  • Zoo Cuvar

    23. avgust 2018 | 21:02

    To su gacice koje se mogu oprati u casici rakije i zato nisu opasne. A otkud ona u Guci nisam je vidio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA