≫ 

Odlučila je da na svom venčanju izgleda kao princeza i zahvaljujući ovoj dijeti smršala je 51 kilogram (FOTO)

Venčanje je veliki dan u životu svake žene i dan kada sve žele da izgledaju kao princeze

  • 0

Briana Nort (24) rešila je da na svom venčanju ne bude gojazna već da izgleda bolje nego ikada i zbog toga je izgubila 51 kilogram.

Engleska plesačica ruši tabue: Ima skoro 200 kila, a vrti se oko šipke kao čigra (VIDEO)

Ona je znala da neće otići pred oltar sa 122 kilograma i nije htela da hosi ogromnu venčanicu samo zato što je gojazna. Nije samo ona bila ta koja se bacila na posao, već je i njen budući muž Taj (29) rešio da smrša i izgubio je 101 kilogram pre venčanja.

Briana je imala sve vreme u glavi izgled njene savršene venčanice kao motivaciju i cilj ka kome je stremila. Odlučili su da se podvrgnu keto dijeti. Kada ju je Taj zaprosio bila je najsrećnija osoba na svetu, ali mu je rekla da se neće venčati dok oboje ne smršaju i budu zdravi.

Kada je videla kakve rezultate imaju ljudi koji su se podvrgli ovoj dijeti odlučila je da i njih dvoje probaju. Samo par dana nakon što su započeli dijetu primetili su da imaju više energije, bolje su spavali i imali su bolju kožu i raspoloženje. Izbacili su sve loše namirnice iz ishrane i odlučili se samo za one koje keto dijeta dozvoljava.

Počeli su da se bave i fizičkom aktivnosti, pa su oboje išli na treninge sa ličnim trenerom. Do venčanja, par je zajedno smršao 152 kilograma.

- Osećala sam se kao princeza na dan mog venčanja. Nikad nisam mogla da verujem da ću stati u tu haljinu. To što je i Taj mnogo zdraviji nakon svega je bilo sjajno. Ne bih uspela da nisam imala njega pored sebe, rekla je ona.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA