≫ 

2 bitne stvari koje svaka žena mora da uradi ako želi da se muškarac bezuslovno zaljubi u nju

Prostije je nego što mislite

  • 2

Zbog čega se muškarci zaljubljuju?

Ovih 6 problema sa novcem mogu da unište vašu vezu: Evo kako da ih rešite

VOLIM TE - 3 znaka da to zaista misli i ne laže vas

Ako želite da osvojite muškarca, potrebno je da ga bezuslovno volite, ali da i dalje zahtevate određene stvari unutar veze.

Kada muškarac oseća da može da se "opusti" u vašem prisustvu, dok takođe zna da od njega tražite da bude najbolji što može, postaje zavistan od vas. Tog trenutka prestaje da poriče određene stvari i shvata koliko ga privlačite.

Evo kako to da postignete:

1. Učinite da se oseća kao ponosan radnik

Foto-ilustracija: Profimedia

Muškarci vole da pružaju stvari. On obožava kada može da vam pruži sreću. Ne mora da vas voli da bi želeo da vas usreći - ali osećanje da može da vas usreći dozvoljava ljubavi da cveta.

Ženski osmeh oslikava vrednost muškarca.

Važno je da muškarac zna kada zabušava i postaje lenj u vezi. Nije efikasno kritkovati ga, ali kada mu prenesete svoja iskrena osećanja (bez prebacivanja krivice), indirektno mu šaljete poruku da ne može tako da se ponaša sa vama.

Svaki muškarac će ceniti ženu koja je otvorena i iskrena.

Kada možete da mu pokažete koliko ga cenite zbog osobe kakve jeste i stvari koej radi za vas, i pritom ste potpuno iskreni kada se ne trudi da poštuje vašu vezu, radiće napornije da zasluži i zadrži vašu ljubav.

2. Neka se oseća sigurno uz vas

Pixabay.com

Nije dovoljno da se muškarac oseća samo kao ponosan radnik. Kako bi se potpuno zaljubio u vas, on mora da oseća i duboku emotivnu bezbednost u vezi. Ovo je jedini način na koji veza može da evoluira.

Međutim, šta je potrebno za emotivnu vezu?

Sve počinje od toga da ostvarite emotivnu vezu unutar vas samih.

Počnite da otkrivate i govorite o svojim osećanjima. Bilo da ste sa njm, prijateljima ili porodicom, pričate o tome kako se osećate zbog određenih stvari.

Nemojte kriti kada ste nesrećni, ili se pretvarati da ste zreli kada bi trebalo da se zabavljate.

Ako vas nešto emotivno dodirne, podelite to sa svojim partnerom.

Kada se otvorite svojim emocijama, vi se ujedno povezujete i sa emocijama muškarca. Muškarci vole da razmišljaju i stalno su zabrinuti za budućnost. Kada ste u stanju da ga uživite u trenutak i kada oseća da može otvoreno da iskazuje svoje emocije - tada će se osećati bezbedno i biće potpuno u vašim rukama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA