≫ 

3 načina da prepoznate da li ste u vezi sa psihopatom - od žene koja je bila udata za jednog

Kada pomislimo na psihopatu, mnogi od nas u glavi imaju slike pobesnele osobe sa sekirom u rukama, međutim, to mogu biti i naše kolege, prijatelji, pa čak i romantični partneri - a da to pojma nemamo

  • 4

Jedna žena odlučila je da svima pomogne da otkriju da li su u vezi sa psihopatom jer je i ona sama bila u braku sa jednim.

Žene širom sveta rade JEDNU stvar tokom seksa da bi SPREČILE PRELJUBU partnera

TEST SA GLAVICOM LUKA otkriva da li je osoba sa kojom ste - LJUBAV VAŠEG ŽIVOTA

Nakon što je otkrila da je njen muž sve vreme varao dok je bila trudna, ona je usput saznala i da je u braku sa psihopatom.

On je lagao bez ikakve griže savesti tokom celog braka i odbijao da prihvati odgovornost za svoje postupke - a svima je izgledao normalno, inteligentno, pa čak i šarmantno.

Ipak, s obzirom na to koliko su psihopate vešte u manipulaciji drugim ljudima, koliko lako je otkriti ih?

Sudeći po ovoj prevarenoj ženi koja je bila udata za jednog - ovo su tri najbolja načina:

Bombardovanje ljubavlju

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Iako je potpuno normalno da se osećamo voljeno tokom početne faze naše veze, takozvani period medenog meseca, ona tvrdi da psihopate ljude bukvalno bombarduju laskanje, pažnjom i komunikacijom.

"Isprva vam se čini daje sve to previše, ali vremenom se naviknete na sve to i bukvalno se navučete. Potreban vam je vaš fiks", priča ona za Business Insider.

Tužna priča

Ako prozovete partnera zbog toga što se njegova dela ne poklapaju sa rečima, koja je njegova reakcija? Da li se izvini, objasni o čemu se radi ili pokuša da spinuje stvari uz pomoć neke tužne priče?

U slučaju da je ovo poslednje, postoji velika šansa da imate veze sa psihopatom. Igranje na sažaljenje je znak koji ih otkriva jer onda oni iznenada postaju žrtva i računaju na empatiju i krivicu "normalne" osobe.

Loše veze

Foto-ilustracija: Profimedia

Najbolji način da pokušate da otkrijete da li je neko psihopata jeste da pogledate njihovu prošlost jer su mnogi od njih ponavljali identične stvari iz veze u vezu.

Ako nemaju dobre odnose sa porodicom, mnoštvo "slomljenih" prijateljstava ili dugu listu navodno ludih bivših, onda bi trebalo da vam se upali alarm.

Međutim, šta raditi ako mislimo da je osoba sa kojom smo u vezi psihopata?

Sudeći po ovoj bivšoj supruzi, osobe sa ovim poremećajem cvetaju kada je oko njih drama, i zbog toga je teško napustiti vezu. Umesto toga, ona preporučuje da ne odgovaramo na dramatične poruke i pozive koji će sigurno početi da stižu kada se stvari završe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA