Ti znaš koji si horoskopski znak, mi znamo tvoje užasne navike u vezama

Astrolozi znaju slabu tačku i manu za svakoga, pogledajte koja je vaša

  • 1

Umesto da krivite brojne druge faktore za svoje loše ponašanje u vezi, jednostavno sve svalite na svoj horoskopski znak - lakše je.

VEČNA LJUBAV: Ova 4 horoskopska znaka nikada neće raskinuti i suđeni su jedni drugima

LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST: Pomračenja Sunca i Meseca napraviće pakao svima, sem jednom znaku

Zvezde otkrivaju: 3 horoskopska znaka koja će ovog leta pronaći ljubav na moru

Neki od nas su svesni, dok neki ne primećuju da rade nešto loše. Saznajte kako astrologija vidi vaše loše navike u ljubavi.

Ovan

Bežiš čim ti postane dosadno ili kad stvari nisu po tvom. To naravno uopšte nije tvoja krivica, nego svih osoba rođenih u ovom znaku.

Bik

Kad pronađeš dovoljno stabilnog partnera s kojim ti je ugodno, želiš da se prebaciš u mod hibernacije i tamo ostaneš zauvek. Tebi je ugodno, a tvom partneru verovatno dosadno.

Foto-ilustracija: Profimedia

Blizanci

Sabotiraš svaku svoju vezu čak i kad je sve u redu.Niko ne zna zbog čega je to tako, možda zato što u sebi imaš zlog blizanca koji namerno pravi probleme.

Rak

Treba ti pažnja i neko ko će te obasipati komplimentima, a s druge strane, potrebno ti je vreme za sebe i želiš da te svi puste na miru. Naravno, sve to želiš odjednom, što je poprilično iritantno svakome ko ima posla s tobom.

Lav

Ne samo da misliš da su sve tvoje ideje najbolje ideje na svetu, nego još i imaš potrebu da naređuješ ljudima, misleći da jednostavno ne postoji bolja opcija od one koja se tebi sviđa.

Devica

Perfekcionizam je tvoja najveća mana, a ti ga smatraš vrlinom. Naglašavanje stvari koje ne valjaju kod tvog partnera ti nije samo usputni hobi, to je tvoj poziv.

Vaga

Tvoja pristupačnost i komunikativnost su toliko izražene osobine da ponekad zaboravljaš na osobu s kojom si na spoju.

Foto-ilustracija: Profimedia

Škorpija

Ti misliš da partneru pokazuješ predanost i bezuslovnu ljubav, a zapravo si samo jako posesivna, ljubomorna i često agresivna osoba. Kaže horoskop, ne mi.

Strelac

Svestranost te doslovno vuče na sve strane, zbog čega ti zapostavljanje partnera nije stran pojam. Ti naravno uopšte ne vidiš problem u tome da se baviš samo stvarima koje te u tom trenutku zanimaju.

Jarac

Jarčevi se trude oko svojih ciljeva, ali vrlo često zaborave da se opuste i pokazuju nerazumevanje prema partneru koji ponekad samo želi da uživa u životu.

Vodolija

Obožavaš da šarmiraš ljude i natjeraš ih da se zaljube u tebe, čak i ako nemaš nikakvu nameru biti više od prijatelja. Ne moramo objašnjavati zbog čega to baš i nije dobro, zar ne?

Ribe

Ljubav deliš šakom i kapom, a kad su svađe u pitanju, radije se povlačiš i čekaš da se stvari reše same od sebe. Zbog toga deluješ poprilično dosadno u vezi - ne može sve uvek biti divno i puno cveća.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA