Emotivna ispovest: Imam 35 godina i nikada se neću oženiti, jer prava ljubav ne postoji

Ovo je priča Ivana K. iz Rakovice, koji je izgubio veru u ljubav i ljude

  • 14

Mladi u Srbiji sve kasnije stupaju u brak, a glavni razlog je finansijska nesigurnost i nestabilnost, ali i starenje stanovništva. Sve je više muškaraca koji su se pomirili sa sudbinom i odlučili da ostatak svog života provedu sami.

Evo zašto NIKADA neću IMATI DECU - iako svi to od mene očekuju

Sve manje Bugara stupa u brak: Razlog krši osnovna ljudska prava

Jedan od njih je Ivan K. iz Rakovice, koji je izgubio veru u ljubav, ali i ljude. Ovo je njegova ispovest.

Uvek sam imao detinjast pogled na ljubav i žene. Verovao sam da postoji istinska ljubav i da su žene daleko bolje od muškaraca. Svaki put kada bih video majku svu u masnicama, pretučenu od strane partnera koji su se stalno menjali, a nisu bili u stanju da je zavole i ostanu joj verni, bio sam uveren da su muškarci slabići i da ne zaslužuju da ih žene vole.

Foto: pixabay.com

Imam 34 godine, što kažu: Ni kučeta, ni mačeta, nemam ženu, ni decu... Mislim da je odluka da se ne ženim i stvorim familiju, daleko najbolja, koju sam ikada napravio. Što više čitam šta se dešava u svetu i kod nas i iskustva drugih ljudi, više sam uveren da prava ljubav ne postoji i prilično sam izgubio poštovanje koje sam nekada gajio prema ženama.

Ljudska nesposobnost da ostanu verni i zaljubljenost žene u čoveka koji samo dobro zarađuje, prilično su promenile način na koji vidim stvari. Većina žena nije bolja od muškaraca. Mislim da su one isto tako pohlepne kao i muškarci, ako ne i više.

Ne znam šta se desilo sa ljudima i da li je to uvek bilo ovako. Ono što znam je da je većina ljudi bolja kada živi sama nego da je u braku sa nemoralnom ili podmuklom osobom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cr 7

    15. avgust 2017 | 23:31

    U pravu je čovek !!!

  • ( da)

    16. avgust 2017 | 00:07

    Bas mi te zao, ima istine , ali previse ocekuje jedna i druga strana tj. misle da su u bajci. Zivot je samo jedno veliko razumevanje to je kljuc srece kada vidim da je osoba pored mene srecna.

  • Mara

    16. avgust 2017 | 09:40

    Ima i ljubavi bez para, ima i vernosti,treba samo verovati u to i naci ce se prava osoba. Nije lepo biti sam, pogotovo s godinama, koje brzo prolaze, a deca, pa unuci su prava radost. Nije lako, ali ni samcima nije bas sve lako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA