Ako na prvom sastanku osetite ove 4 emocije - onda je ta osoba PRAVA za vas

Prvi sastanak je uvek sam po sebi stresno iskustvo, ali ne mora da bude tako

  • 4

Kada sa nekim izađemo na prvi sastanak, obično to posmatramo kao neobavezno druženje i upoznavanje, kao da stičemo novog prijatelja.

ZA DOBRO JUTRO: Ovaj pas radi na aerodromu i ima najbolji posao na svetu (VIDEO)

Studentkinje pretvorile rupu od svoje sobe u domu u neverovatno luksuznu "gajbu" (FOTO)

Evropljani se češće viđaju sa prijateljima nego sa rođacima

Razmišljanjem šta će biti nakon svakog prvog sastanka i hoće li biti drugog, uhvati nas panika koja je tipična za ovakve situacije. Pitamo se gde ćemo se sresti, hoćemo li podeliti račun ili će on biti taj koji će da plati; hoćemo li se poljubiti, da li previše pričamo i preglasno se smejemo. Sa druge strane, postoje i prvi sastanci koji su potpuno opušteni i spontani. Ako su vam poznata sledeća osećanja nakon prvog sastanka, onda znajte da je bio pravi uspeh i da ćete se uskoro opet videti.

Foto-ilustracija: Profimedia

1. Osećate da možete biti svoji

Osećati se opušteno pored nekog novog je retkost. Obično želimo da nas posmatraju kao nekoga ko je uspešan, atraktivan i jak. U romantičnim vezama tražimo osobu pored koje možemo biti ranjivi i osećajni.

2. Postoji seksualna hemija

Ovo je jako važno jer tako pravite razliku između prijateljske i romantične veze. Ukoliko vas osoba sa kojom ste izašli tokom sastanka spontano dodirne po ramenu ili leđima, udeli vam slatki kompliment i dugo ljubi za laku noć, obavezno mu/joj dajte i drugu šansu.

Foto-ilustracija: Profimedia

3. Osećate emotivnu povezanost

Ako želite da pokrenete stvar u pravcu veze, a ne želite prijatelja sa povlasticama, onda je jako bitno da vaš odnos bude više emotivni nego li fizički tokom prvog sastanka. Postavljajte lična pitanja i ne bežite od odgovora na iste.

4. Postoji poštovanje sa obe strane

Ukoliko on/ona pokazuje poštovanje prema vašim interesovanjima i stvarima koje vam se sviđaju to je dobar znak. Danas sve manje ljudi ceni originalnost i poštuje ljude zbog toga kakvi su.

Skoro pa uvek možete da predosetite u vašem stomaku hoće li biti drugog dejta ili ne. Ukoliko vas osoba već na kraju prvog sastanka pita da li može opet da vas vidi, onda postoji veliko nestrpljenje i želja da taj neko bude u vašem društvu. Ukoliko i vi osećate isto, onda samo napred.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    16. septembar 2017 | 15:13

    Ma svi su u pocetku sjajni i bajni,a kad dodje do zajednickog zivota onda se u istinu vidi ko je ko za koga,lako je kad su momak i devojka ljubiskaju se i posle svako svojoj kuci ali kazem tek kad pocnu da zive zajedno i sta im zivot donosi kroz razna iskusenja tek se tu vidi istina obostrana!!!!

  • plavi safir

    16. septembar 2017 | 18:26

    Sve to osetila... Al kad nije sudjeno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA