5 znakova koji otkrivaju da li ste posesivna žena u vezi

Mogle biste malo da se opustite i prestanete da stežete omču oko vrata vašeg dragog

  • 0

Što ga više budete gušile i obasipale pažnjom, to ćete mu pre dosaditi. Za raskid nekad možete i same biti krive!

Nakon što je raskinula sa beogradskim biznismenom, Aleksandra Radović promenila frizuru! (FOTO)

Fatalna Lidija zavodila i muškarce i žene u Južnoafričkoj Republici: Pretila im srpskom mafijom, pljačkala ih i prevarila

GOTOVO JE: Posle 2 i po godine raskinuli Jelena Rozga i Stjepan Hauser

Žene često ne znaju da preteruju jer im njihov partner to nikad ne kaže, a one se po difoltu ponašaju posesivno. Neke uopšte nisu ni svesne toga da preteruju, a kako biste saznale da li ste jedna od “tih” žena, proverite da li za vas važi neka od sledećih tvrdnji.

Zanemarujete prijatelje i porodicu

Ako uzrok tome nisu dnevne obaveze i posao već vaša konstantna želja da budete sa vašim dragim, onda imate problem. Još ako na kafu, ručak ili u bioskop vodite i njega... Svaki komentar je suvišan.

Foto: Pixabay

Stalno ga zovete kad niste zajedno

Poruka za dobro jutro, pa poziv da proverite kako je spavao i šta je sanjao. Poruke na putu do posla pa u pauzi za ručak. Zovete ga oko ručka da mu kažete nešto što ste zaboravile, a tu je i obavezno prepričavanje dana za laku noć. Ako ne želite da vas smatraju ludom – odmah prestanite sa ovim!

Proveravate mu telefon

E-mail, Facebook, Twitter I Instagram... Privatnost je privatnost čak i za one kou su u vezi jer je svako slobodan da radi ono što želi. Opustite se, neke stvari se ne mogu sprečiti ma koliko se vi trudile.

Sve žene su vam pretnja

Ako svaku ženu koja ga pogleda, sa kojom se rukuje ili ne daj Bože poljubi u obraz i zagrli vidite kao suparnicu, paranoja vam ne gine. Ovo je super ako želite da ga oterate od sebe. Između prijateljica i vas, šta mislite koga će da izabere?

Foto-ilustracija: Profimedia

Poludite kad izađe sa prijateljima

Odlazak na pivo nije sinonim za striptiz bar i splavove. Mišljenje “Ko zna šta radi kad ja nisam sa njim!” je paranoja koja vam ne treba.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA