LJUBAVNI HOROSKOP: Zvezde otkrivaju gde će svaki znak pronaći ljubav svog života

Ukoliko ne želite više da čekate na ljubav, onda je krajnje vreme da uradite nešto I krenete joj u susret

  • 1

Kada ste odlučili da krenete u potragu za novom ljubavi morate da znate gde treba da je tražite.

Ova 4 horoskopska znaka će vas ostaviti zbog drugog u roku od 5 sekundi

KAKO MUŠKARCI BIRAJU ŽENU: 10 stvari na koje obraćaju pažnju kada razmišljaju o braku

Tamna strana ljubavi: Istina koju svi parovi moraju da znaju ako žele da im veza uspe

Od toga vam zavisi uspeh cele misije. Nikad ne možemo sa preciznošću da znamo kada i gde će ljubav ušetati u naš život. To može da se desi svakog časa, a mi možemo da budemo ili ne budemo spremni za nju. Kad pričamo svojim prijateljima o novom partneru, prvo pitanje je uglavnom o tome gde ste se upoznali.

Svaki horoskopski znak je jedinstven, a evo gde u zavisnosti od toga trebate više da se pojavljujete kako biste pronašli ljubav.

Foto: Pixabay

Ovan

On je dinamičan i aktivan znak pa ga trebate potražiti na nekom mestu od akcije. Najbolje bi bilo da odete u teretanu jer tamo vas u gomili zgodnih ljudi u formi čeka ljubav.

Bik

Bik je veoma osetljiv i kao takav najbolje mesto za pronalaženje ljubavi za njega je restoran.

Blizanci

Blizanci dolaze u mnogo boja i sa različitim atributima. Sve mogućnosti koje se oko njega nalaze mogu da ga obeshrabre. Najbolji način da upozna partnera je preko preporuke prijatelja.

Ilustracija: pixabay.com

Rak

Rak ima veliko srce i uvek je zahvalan na svim vezama i odnosima koje ima u životu. Najbolji način da upozna nekoga vrednog truda je da izađe u svet i bavi se nekim dobrotvornim radom. Partner koji ima veliko srce i spreman je uvek da pomogne je onaj ko će osvojiti srce raka.

Lav

On zna šta želi i ne boji se da to kaže. Ne boji se da ispita sve svoje opcije, jer zna da je savršen i to treba da znaju i drugi. “Speed dating” je idealno mesto za lava da pronađe partnera.

Devica

Devica mnogo radi i uporna je i zbog toga nema vremena da zastane i primeti da sa nekim ima “klik”. Treba im neko ko ih neće odvraćati od posla, ali ko će biti podsetnik da zaslužuju malo zabave. Odlazak na piće i klopu posle posla je idealno mesto gde mogu upoznati partnera koji je zauzet kao i oni.

Vaga

Njoj treba partner koji će biti spreman da radi sve sa njom, jer ona ne želi da radi ništa sama. Njena ekstrovertnost i ljubav prema životu privući će mnoge. Diskoteka je pravo mesto da ona pronađe idealnog partnera jer ona tada najviše sija, okružena ljudima i dok se zabavlja.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Škorpija

Škorpija ne može da traži ljubav samo na jednom mestu. Ona je veoma strastvena i ima to nešto u sebi što pokreće njene najdublje želje. Ono što je drži budnom noću je odgovor na pitanje gde treba da traži ljubav.

Strelac

On voli svoju slobodu i želi da putuje bez da ga bilo šta sputava. Najbolje je da potraži partnera na nekom od odmora na koji ode.

Jarac

Jarac ima svoj tempo rada i samokontrole pa mu treba neko ko će ga podsetiti kako treba da se zabavlja. Najbolje mesto za pronalazak partnera je neki muzički događaj.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Vodolija

Ljubitelju razgovora i debata treba neko ko će joj proširiti vidike i istražiti um. Knjižara ili neka prodavnica knjiga je mesto na kome vodolija pronalazi idealnog partnera za sebe.

Ribe

Žive u svom svetu i vrlo su kreativne, a u svoj život žele da puste nekoga ko zna da ceni život. Umetnička galerija i izložbe su mesta na kojima će ćudljive ribice bacati svoju mrežu kako bi ulovile ljubav. Jos ako upecaju nekog umetnika koji će da ih naslika, pa to je pravi dobitak!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA