≫ 

Od vaginalne tečnosti je napravila parfem kako bi privukla muškarce - evo kako su oni reagovali

Prema istorijskim knjigama, ovo je bio metod zavođenja koji su koristile kurtizane srednjovekovne Evrope

  • 4

Smatra se da se mirisi koje odajemo, feromoni, igraju veliku ulogu kada je privlačnost u pitanju.

Vaša vagina će vam "reći", kako da zavedete muškarca

Žene su počele da rade neverovatno BIZARNU stvar vagini kako bi imala bolji ukus

Jedna žena je otišla u krajnost da bi ovo testirala. Ona je upotrebila sopstveni vaginalni sekret kao afrodizijak, napravila je parfema za privlačenje muškaraca.

Posle nekih istraživanja o tome kako je pisac, Alison Ramirez otkrila da "vi u suštini jednostavno treba da stavite prst dole, a zatim svoju vaginalnu tečnost stavite na pulsne tačke i koristite ga kao svoj prirodni parfem ."

Prema istorijskim knjigama, ovo je bio metod zavođenja koji su koristile kurtizane srednjovekovne Evrope, koje su stavljale vaginalni sekret iza ušiju, na vrat i na grudi.

Ali Alison je smatrala da je ovo "malo necivilizovano" i zatražila je pomoć proizvođača parfema da stvori svoj sopstveni miris.

Uz stručno mišljenje Alison je otkrila koji miris i eterična ulja mogu da se pomešaju sa njenim sekretom i to su bili keder, ruža i cimet. Mada je bila svesna činjenice da telesne tečnosti nisu stabilne i da teško budu dobre u nekoj formuli, ipak je odlučila da pokuša.

Foto-ilustracija: Profimedia

Rezultati

Naoružana svojim "tajnim oružjem", Alison je testirala svoj novi parfem izlaskom na sastanak.

Prve noći, srela se sa starim prijateljem i završili su sa razmenjivanjem "pijanih poljubaca" u foto kabini. Njegov komentar je bio: " Nema mi pomoći, to je zbog tog mirisa koji osećam na tebi"

Alison je dodala: "Njegov komentar i akcija su bili prilično dobar pokazatelj da je moj parfem delovao."

Isto je ponovila kada je otišla na sastanak sa prijateljem svog prijatelja.  Nije se pričalo o parfemu, ali su nastavili da se dopisuju i on je izrazio želju da se ponovo vide.

Neobičan način koji je Alison koristila da "ličnim parfemom" privuče muškarce je izgleda odigrao ulogu koja mu je dodeljena, samo je pitanje koliko bi to bilo privlačno onim muškarcima do kojih joj je zaista stalo i koje ima nameru da zavede.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pali-dron

    2. novembar 2017 | 16:08

    Baš bi bilo zanimljivo kad bi se isti postupak sproveo i za suprotni pol. Šta mislite dame: Prirodni mirisi muškarca... da li bi bilo efekta?

  • mama

    3. novembar 2017 | 10:12

    Tako je

  • Čistunac

    5. novembar 2017 | 00:26

    Zato ne treba se ni kupati jer se ti mirisi pojačavaju sa protokom vremena jedino se plašim da prejak prirodni parfem ne otera zainteresovane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA