≫ 

Da li vaša veza može da preživi "kriška hleba" test?

Jedna prost gest dovoljan je da vam pokaže kakva je tačno vaša veza i da li ima budućnost

  • 0

Ovaj test smišljen je potpuno slučajno, ali otkriva puno toga. Evo šta o njemu ima da kaže žena koja ga je izmislila:

Ovaj test je potpuno slučajno izmislio muž jedne prijateljice. Pravio je sendviče za moju prijateljicu i sebe. Pošto nije bilo puno hleba, svoj sendvič je napravio do korice a njoj je dao dobre kriške.

U pitanju je bio tako mali gest, ali taj sendvič je za moju prijateljicu, nakon 14 godina braka, bio jasan znak da i dalje želi da njoj pruži više nego sebi.

Pronašla je srodnu dušu uz pomoć ovih 7 znakova i otkriva kako da ih i vi prepoznate

Test sa kriškom hleba je metafora za sve male, ali krajnje vitalne stvari koje se dešavaju svaki dan u dobroj i zdravoj vezi. Na taj način pokazujemo da u obzir uzimamo i potrebe partnera pre nego što donesemo neku odluku - bilo da je u pitanju promena posla ili nešto krajnje banalno, kao što je pravljenje sendviča.

Foto: Profimedia.rs/Pixabay.com

Možda vam se ovo čini nebitnim, ali dva ili tri velika gesta godišnje nisu dovoljna kao imate utisak da vas partner uzima zdravo za gotovo ili ignoriše tokom svih ostalih dana.

Ovaj potez svkako dobija na važnosti ako u obzir uzmemo činjenicu da se žene od malena uče da su one te koje treba da se brinu o svima, i svemu, i reodvno odriču zarad drugih.

Ovo se posebno odnosi na majke i brojne komplimente koje dobijaju jer se nesebično žrtvuju i stavljaju potrebe drugih ljudi ispred svojih.

Ali u pravoj vezi punoj ljubavi, oba partnera žele ono najbolje za drugog - najbolje parče hleba. Ne kako bi im to kasnije nabijali na nos, već zato što ih vole i žele ono najbolje za njih.

Foto-ilustracija: Profimedia

Nakon što varnice s početka veze vremenom nestanu, posebno kada dođu deca i život postane naporniji i prepun obaveza, dela su ono što nas čini srećnima u vezi, ma koliko ona mala bila.

Žene se predstavljaju kao misteriozna bića, a veze kao pravo minsko polje kroz koje je gotovo nemoguće kretati se. Ali, ono šta žele od svojih partnera je veoma prosto: da ih redovno podsećaju da su dovoljno važne partneru da će im dati nešto više od mrvica.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA