Žene svojim ponašanjem rasturaju brak: Muškarci otkrivaju glavne razloge

Moderni brakovi nisu lišeni problema i konflikata, a primedbe na isti imaju i muškarci i žene

  • 3

Iako postoji pretpostavka da se žene više žale na svoje partnere te da o tome više raspredaju sa svojim prijateljicama, primedbe imaju i muškarci.

MUŠKARCI, pazite se - stižu seks roboti za žene (FOTO)

Ono što muškarcima najviše smeta jeste pogrešna slika koju njihove supruge često imaju o braku koji doživljavaju kao novi projekat u kome su oni ti koje treba promeniti i oblikovati. Ukoliko ste u braku, pretpostavljamo da je vaš partner zrela i odrasla osoba koju ne treba menjati po sopstvenom nahođenju. Muškarci su otkrili čime to žene ugrožavaju njihove brakove i šta nikako ne smeju da rade.

Niski udarci

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Žene često u svađama koriste lične uvrede i izraže poput "ti nikada" ili "ti uvek" čime svu krivicu prebacuju na partnera. Bračni savetnik doktor Bob Navaro savetuje da u svađama treba koristiti "ja" rečenice jer one izazivaju manje tenzije i bolje opisuju kako se osećamo.

Ljubomorne scene

Muškarci su vizuelna bića i sigurno će konstatovati lepu ženu koja prođe pored njih. Ne treba zbog toga dizati prašinu, jer i žene umeju da bace pogled na zgodnog frajera.

Manipulisanje putem seksa

Ženama su potrebne emocije kako bi tokom seksa osetile bliskost, a muškarci upravo takvu bliskost izražavaju putem seksa. Kada dođe do svađe, žene muževima uskraćuju seks i to onda postaje predmet manipulacije.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Nezahvalnost ubija

Muškarci vole da budu pohvaljeni za nešto što urade jer im tako pokazujete da cenite njihove postupke i hranite im ego. Naučite da se zahvalite svom partneru za nešto što uradi za vas, makar to bial i najmanja sitnica.

Žene često žele da promene muškarca

Najveći problem se javlja kada žena želi da oblikuje svog partnera i promeni ga. On je odrasla i zrela ličnost i kao takav spreman na kompromis i prilagođavanje. Prihvatite to i prilagodite se i same.

Donošenje odluka bez njega

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Najveći uzrok nesuglasica u braku su finansijski problemi. Problem su individualna trošenja kao i izostanak dogovora oko stvari koje treba kupiti.

Niste mu vi mama

Često žene zauzmu roditeljski stav prema muškarcu i počnu da ga tretiraju kao dete koje treba prevaspitati i promeniti. Možete ga samo učiniti boljim jer je on već prošao kroz vaspitni sistem svojih roditelja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    14. januar 2018 | 00:40

    Kompromis i posovanje !!! Bez toga nema braka, naravno tu je jos faktora, ali ne moze jedan da se pita za sve.Zato su i preljube postale normalne, razvodi...

  • Moma

    14. januar 2018 | 08:34

    Zene koje manipulisu sa svojim muzevima bilo u sexu ili preko dece su jako nesrecne i nikad nece biti srecne. Razorice porodicu. U takvom braku su svi nezadovoljni i nema lepote zivljenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA