≫ 

IMAO JE 3 PODBRADKA: Devojka ga je prevarila, a on joj se osvetio tako što je sebi isklesao telo iz raja (FOTO)

Doveo je svoje telo doveo do savršenstva nakon što je saznao da ga je devojka prevarila

  • 10

Dvejn Okonor (26) izgubio je tri četvrtine telesne masnoće nakon što se podvrgnuo zdravstvenom i fitnes režimu i sada se nalazi u formi života.

Počela je da jede samo MASNU HRANU i doživela TRANSFORMACIJU koju nije mogla ni da zamisli

Nakon što je saznao da ga je njegova devojka, s kojom je bio četiri godine u vezi, prevarila, ovaj instruktor fitnesa izgubio volju za vežbanjem i prestao da uživa u poslu. Brzo je počeo da dobija na težini jer se prepustio nezdravoj prehrani kako bi se lakše nosio s prekidom.

Rezultate postigao za šest meseci

A post shared by Dwayne O'connor (@dwayne_oconnor23) on

- Kilogrami su počeli da se gomilaju i, prije nego što sam to shvatio, već sam imao strije na stomaku i trostruki podbradak. Fizički, mentalno i emocionalno sam stigao do tačke pucanja. Prijatelji nisu mogli da me gledaju o takvom stanju, pa su mi pomogli da se vratim u teretanu. To mi je mnogo značilo, kaže Dvejn.

U želji da se vrati u formu, potpuno je promenio ishranu i režim vežbanja, a počeo je i da konzumira sportske dodatke prehrani.

Za samo šest meseci, procenat njegove telesne masnoće pao je sa 28 na svega sedam posto.

- Motivacija je došla iz gubitka kontrole nad svojim ljubavnim životom. Kada se dogodi nešto poput preljube, ne možete mnogo toga da uradite. Možete samo da sednete i pustite da se dogodi, objašnjava Dvejn.

- Bio sam instruktor fitnesa prije prekida, tako da sam već imao pristojnu mišićnu masu i nije mi trebalo više vremena za postizanje današnjeg izgleda, dodaje.

Dvejnov režim

A post shared by Dwayne O'connor (@dwayne_oconnor23) on

- Kad je reč o samopouzdanju i ličnom napretku, svaki je sat pravo vreme da budete bolji nego što ste bili prethodnog sata. Svako to može, samo je potrebno biti organizovan i dosledan, imati vere i marljivo raditi. Krenuo sam na put napretka, a ne postizanja savršenstva i tu sam pronašao ravnotežu. Sada sam mnogo samopuzdaniji i pokušavam da tu pozitivnost prenesem na druge, zaključuje Dvejn.

Ovo je njegov program vežbanja: noge + 30 minuta kardio; grudi i leđa + 30 minuta kardio; ruke + 30 minuta kardio + stomak; odmor; ramena i stomak + 30 minuta kardio; odmor.

Pored sportskih napitaka, Dvejn jede jaja, sojino mleko, žitarice, tunjevinu, smeđi pirinač, povrće, pileće grudi i grčki jogurt.

Međuobroke mu čine jabuke, zobeni kolačići i orašasti plodovi, piše Daily Mail.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA