≫ 

Otišla sam na premijeru filma "50 nijansi oslobođeni": Žene su uzdisale zbog frajera i para, a tek kada je krenula scena seksa na parkingu (VIDEO)

Devojke i žene su se neprestano kikotale kad god bi glavni junak filma milijarder Kristijan Grej, rekao nešto duhovito

  • 2

Sinoć je u bioskopima širom Srbije održana premijera filma "Pedeset nijansi oslobođeni". Čitav svet je sa nestrpljenjem čekao ovaj poslednji deo erotske trilogije. Dame su se u velikom broju okupile kako bi među prvima pogledale film. Neke su došle sa drugaricama, dok su druge ipak uspele da nagovore partnere da im prave društvo. Ono što je i ovog puta bilo interesantno jesu njihove reakcije na celokupnu radnju u filmu, a posebno na scene seksa.

Gledala sam "50 NIJANSI MRAČNIJE" sa ženama u bioskopu! Ostala sam u šoku šta su radile i kako su reagovale

Devojke i žene su se neprestano kikotale kad god bi glavni junak filma milijarder Kristijan Grej, rekao nešto duhovito, a posebno im se svidela pažnja koju je poklanjao svojoj lepšoj polovini Anastaziji Stil.

Tu su brojni pokloni i putovanje po Francuskoj gde je par uživao u medenom mesecu, a na te scene su žene sa uzdahom govorile: "Jaoj, pa blago njoj. Htela bih i ja nešto ovako".

Printskrin: Universal

Kada čujete ovako nešto, ne možete, a da ne zapazite da bi svaka od njih verovatno htela bogatog dečka, koji će da ih pazi i mazi. To baš i ne odgovara stvarnosti u kojoj živimo, zar ne? Ili baš da?

Na sve to se može zaključiti i da Srpkinje teško praštaju moguću prevaru i da mogu da budu veoma osvetoljubive. Reakcija na jednu scenu kada je Ana otkrila da se Kristijan video sa svojom bivšom ljubavnicom Elenom bila je: "Otišla je po nož. Sada će da ga zakolje".

Foto: Tanjug/AP

Kada je reč o scenama seksa, ovog puta je izostalo onih varnica i strasti koje su itekako bile prisutne u prvom i drugom delu, ali zato ženskih komentara nije manjkalo.

U jednoj sceni kada nakon brze vožnje i bekstva od automobila koji ih je pratio, Anastazija i Kristijan imaju seks u kolima na parkingu, komentar je bio sledeći: "Pa šta su drugo mogli da urade. To je adrenalin, to je sasvim normalno".

Ostale scene seksa su pratili uzdasi i kikotanja, ali i sledeći komentari: "Htela bih i ja da me neko ovako", "Moram da probam ovo sa onim mojim kada dođem kući", "Joj, Bože, kako je dobar".

Printskrin: Universal

S vremena na vreme su i ovog puta sevali blicevi, jer su pripadnice lepšeg pola očigledno želele svima na društvenim mrežama da pokažu gde se u tom trenutku nalaze.

Daljinac

(Telegraf.rs/N.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    8. februar 2018 | 14:14

    Ja sam bolje gradjen od ovoga duplo😀 zene bi pare e ne moze i pare i jare ahhah neki dekica i kes moralno posrnule zenice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA