Ona pomaže ženama da pronađu epsku ljubav i sada im otkriva svoj najbolji savet za "rukovanje muškarcima" (VIDEO)

Loren Frances je stručnjak za veze i pronalaženje ljubavi, a ovo je njen najbolji savet

  • 1

Za Frances traženje hemije na samom početku veze nije najbolje rešenje jer je za nju to poput vožnje u pijanom stanju - nismo u stanju da pratimo put i fokusiramo se jer smo izgubljeni u trenutku.

Nije da hemija nije važna, ali Frencis smatra da su ove stvari mnogo važnije za uspešnu vezu:

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Želite da budete sigurni u svoje ljubavne ciljeve - a mnogo žena to nije. jednostavno nisu dovoljno posvećene. Idu na sastanke i samo pokušavaju da vide da li postoje neke varnice. da li sam uzbuđena? Da li je sladak? Da li ima sjajan posao? Ako želite da se udate i imate porodicu, onda zabavljanju morate da pristupite kao intervjuisanju kandidata za posao, objašnjava Frances.

Po njenim rečima, to znači da žene ne bi trebale da traže tu varnicu, već lojalnost, posvećenost i želju muškarca da podiže decu.

- Možda najvažnija stvar jeste da žena zadrži svoj razum. Nemojte da se napijate na prvih nekoliko izlazaka. Dobro istražite muškarca sa kojim se zabavljate. Od mojih klijenata želim da pitaju osobu sa kojom su izašle šta ih motiviše i šta najviše žele da postignu u životu. Možda će vam muškarac reći da radi 60 sati nedeljno - i to onda nije osoba koja će imati dovoljno vremena za ljubav i podizanje porodice sa vama jer mu je karijera na prvom mestu, objašnjava ona.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eugenika

    15. februar 2018 | 01:35

    ja samo trazim zdravstveni karton na uvid, visina 175+, da je dobra u umetnosti, sportu ili nauci, pa da vidim koliko devojaka zadovalja elementarne bioloske kriterijume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA