≫ 

Rekla je sestri bliznakinji da je upoznala slatkog tipa, a nije ni mogla da zamisli šta će se sve posle desiti (FOTO)

Kada pogledate fotografije ova dva para verovatno ćete pomisliti da ste žrtva optičke varke

  • 1

Ne, nije reč ni o kakvoj prevari, već o paru jednojajčanih blizanaca Džoša i Džeremija koji su se verili sa jednojajčanim bliznakinjama Britani i Brianom i sada planiraju zajedničko venčanje.

MAĆEHA KAO BOMBA! Otac Džastina Bibera se oženio na Jamajci: On je frajerčina, a evo kako izgleda njegova žena! (FOTO)

Oni su se upoznali u avgustu 2017. godine na Festivalu blizanaca u Ohaju koji predstavlja najveći festival na kome se okupljaju blizanci. Braća, koja imaju 34 godine kažu da je to bila ljubav na prvi pogled sa sestrama koje imaju 31 godinu. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što su oni počeli da se zabavljaju.

Britani je priznala da ih je videla odmah po dolasku na festival i da je sestri rekla da je videla najzgodnijeg blizanca do sada. Oba para su rekla da su odmah osetili konekciju.

-To je bio najmagičniji momenat i kao da je naše upoznavanje bilo u nekom usporenom hodu, rekla je Briana.

Oni su se smuvali po starosti, Džeremi i Briana kao stariji i Džoš i Britani ako mlađi. Obojica su zaprosili svoje devojke u isto vreme dok su snimali kratak film za Dan zaljubljenih, a tom prilikom su svi bili identično obučeni.

Parovi čak i rade zajedno, a venčanja su zakazana za avgust. Ovo nije prvi put da se par blizanaca zaljubi u drugi par bliznaca, piše Independent. Setimo se samo para blizanaca Zoldasbeka i Torebeka koji su oženili Aslin i Aim, a mlade su ubrzo i zatrudnele u isto vreme. Parovi žive u istom stanu još od venčanja 2016. godine u Kazahstanu.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    22. februar 2018 | 13:36

    I djeca ce im ista biti nece ih razlikovati😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA