10 stvari zbog kojih je super biti žena bez muškarca u tridesetima

Biti singl u tridesetima nije uopšte loša stvar bez obzira na veliku osudu i pritisak koji dolazi od okoline

  • 6

Žene u tridesetima imaju jasniji pogled na život, osećaju se jače, sigurnije i samouverenije jer su naučile mnogo što se tiče posla i ljubavi, a o muškrcima da ne pričamo – kako o onima koje nisu mogle da imaju tako i o ovima koji im svakog dana dahću za vratom.

Prvo slovo vašeg imena može da otkrije kakvi ste kao ličnost i koje sve tajne skrivate

Kada se osvrnete na vaše dvadesete sigurno ste same sebi smešne. Bilo vam je neprijatno zbog nekih glupih rečenica koje ste izgovarale na vašem prvom sastanku, verovatno i jedinom sa nekim muškarcem. Birale ste pogrešne partnere i svoje srce držale na tacni.

Foto: Pixabay.com

U tridesetima je sve drugačije. Naučile ste lekciju, opekle se i zalečile rane. Sada je vreme da budete pametnije, prestanete da jurire za vereničkim prstenom i ozbiljnom vezom. Ovo je idealno vreme da se posvetite sebi i naučite da volite i negujete sebe. Evo zašto je sve dobro biti singl u tridesetima.

Možete da se spakujete i otputujete gde god poželite

Kako nemate neku osobu koja bi vas sputavala i zadržavala u određenom gradu, možete da se spakujete i odete gde god vam je volja.

Učite na tuđim greškama

Najbolje možete da učite iz života onih koji žive drugačije nego vi. Obratite se vašim prijateljima za savet za vezu i učite iz njihovih grešaka koje su ih dovele do razvoda i skupih terapija.

Pametnije birate s kim ćete na dejt

Sada je vreme da usporite. Neće tek tako odlaziti na dejt i uskakati u novu vezu samo toga radi. Svesne ste kakvu osobu želite pored sebe i nećete trošiti vreme na one koji ne ispunjavaju te uslove.

Možete bolje da se povežete sa vašim krugom prijatelja

Pixabay

Prijatelji su u tridesetima produžetak porodice. Biti singl daje vam priliku da se se više fokusirate na prijatelje i više se viđate sa njima.

Imate vremena da radite na sebi

Bez utroška energije na vezu koja propada, možete da radite na ličnom rzvoju. Prijavite se za neke nove časove, pronađite novi hobi ili uradite nešto što ste oduvek želeli da probate.

Možete da odete sami na put

Sa malo više novca na računu i bez nekoga na koga biste ga trošili možete da isplanirate solo putovanje na kome ćete raditi šta god da vama padne na pamet.

Imate priliku da budete sebični sa vašim novcem

Pogledajte koliko novca imate na računu i smelo potrošite neki novac bez griže savesti da će vas neko kritikovati ili bilo šta slično.

Foto: Pixabay.com

Izaberite sami svoju karijeru

U dvadesetima ste bile rastrzane između posla i ljubavi, pa ste karijeru zapostavile, piše PopSugar. Biti singl u tridesetima može da vam posluži kao inspiracija da se sada posvetite poslu i izgradite uspešnu karijeru.

Možete provoditi vikende kako je vama volja

Ako želite da ostanete u krevetu ceo dan i ne radite apsolutno ništa sem da gledate serije – sada je to mnogo lakše.

Uživajte u ljubavi koju imate prema sebi

U tridesetima se oslobodite svh kočnica. Prepustite se ljubavi koju imate prema sebi, jer biti singl ne znači nemati ljubavi u sebi.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    6. mart 2018 | 06:10

    - izbor muskarac vam se mnogo suzi kad predjete 30 posto su vecinom ozenjeni - muskarce koje mozete da birate vecinom su ili vec bili ozenjeni ili im fali nesto - mnogo brzo ce te da uletite u kraj 30tih, pocetak 40tih kad ce te da shvatite da osim karijere nemate nista kao npr porodicu, its itd - udarace te glavom u zimu zvog zivotnog promasaja i razmisljanja kako je poenta zivota izlaziti vani i biti slobodan - veliki pozz od nekoga ko je vec to sve prosao i pokajao se

  • 456

    6. mart 2018 | 07:03

    Do 30 godina jurite karijeru, trazite dlaku u jajetu, ponasate se kao blogerke iz americkih serija, karijera, moda, izlasci, instagram. A kada lepota koju vam je priroda dala krene da nestaje, pocinjete da svatate da je mozda mali kompromis resenje, da mora malo i da se zrtvujete zarad nekoga. E tada nemate sa kim to da uradite jer je izbor muskaraca mali. Zao mi je drage dame, niste ni vi krive - drustvo je takvo.

  • VladimirR

    6. mart 2018 | 07:04

    Da sjajno je to biti singl u najboljim godinama. Barem možeš u starosti da se prisećaš sreće kada je bivalo da jedan vadi a drugi meće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA