≫ 

Dženifer Lorens otkrila razlog zbog kog izbegava seks po svaku cenu

Poznata glumica priznala je veoma intimnu stvar koju bi malo ko javno podelio

  • 7

Dženifer Lorens priznala je da "samo laje i ne ujeda" kada je seks u pitanju i da trenutno traži pravu romansu kako bi uživala u njemu.

Vrela Dženifer u bombastičnoj haljini pokazala grudi, i svi su zaboravili na haos koji je 24 sata pre toga napravila na dodeli nagrada! (FOTO) (VIDEO)

- Uvek pričam kao da želim seks, ali istina je da sam u prošlosti to radila samo sa muškarcima sa kojima sam isključivo bila u vezi. Pričam tako, ali to zaista ne mislim, izjavila je.

Foto: Tanjug/AP

Dvadesetsedmogodišnja glumica otkrila je da njen strah od bacila sprečio da u životu bude zaražena seksualno prenosivim bolestima i dodala - plašim se bakterija i uspela sam da doguram do ovde bez ikakvih bolesti. Penisi mogu da budu opasni!

Ipak, glumica je priznala da traži ljubav.

- Želim da jasno svima stavim do znanja da baš dugo nisam imala seks. Želela bih da budem u vezi, ali to je jako teško ovih dana, dodala je.

Lorens je 2017. godine okončala vezu sa Darenom Aronfoksijem, a pojedine glasine tvrde da je ponovo upalila plamen strasti sa bivšim dečkom, Nikolasom Holtom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA