≫ 

Naterao je ženu da imaju seks rečenicom koja kao da je došla pravo iz akcionog filma

Kasnije ga je "provalila" zbog pravopisne greške, a zahtevi koje je imao su van svake pameti

  • 3

Dosetljiv muškarac (24) sa Novog Zelanda je uspeo da nagovori ženu da imaju seks, slagavši je da je bio prisljen da popije otrov i da mora da ga izbaci kroz znoj jer bi u protivnom za 48 sati mogao da umre.

3 "ručne" tehnike za najeksplozivniji orgazam ikada

Ideju za ovaj neobičan i po malo bizaran poduhvat je ideju dobio gledavši film "Crank" sa Džejsonom Stetamom u glavnoj ulozi. Samo što glavni junak u filmu mora da bude pod konstantnim adrenalinskim udarom da bi ostao živ.

3 stvari za kojima svaki muškarac najviše pati, a nijedan to nikad neće priznati

Dečko je prijavljen policiji, a kako iz novozelandske policije kažu, on se držao za rebra i tako otišao u kuću žrtve. Devojci je pričao kako je pretučen i da nije imao izbora osim da popije otrov. Još je rekao i da će mu otrov izazvati eksploziju u telu, a da je jedini način da ga izbaci napolje putem obilnog znojenja. Optuženi je dodao i da nema protivotrov jer su napadači avionom prebegli u inostranstvo.

Pixabay.com

Devojka ga je prvo ubeđivala da krene u potragu za napadačima, ali je on uspeo da je ubedi da postoji "poseban" način da se reši otrova. Istovremeno, devojka je dobila imejl od nepoznatog pošiljaoca koji je potvrdio ovu vešto smišljenu priču.

Nepoznata osoba je putem imejla zahtevala da devojka ima bar po tri seksualna odnosa po danu sa ovim dečkom, kako bi se njegov organizam osolobodio otrova. Prestrašena devojka se složila sa ovim bolesnim zahtevima, plašeći se da će on zaista da umre.

Foto: Pixabay.com

Međutim, tu nije kraj ove priče. Okružni sud Rotorua distrikta na Novom Zelandu je u optužnici naveo da je devojka nastavljala da dobija imejlove sa iste adrese u kojoj joj je traženo da ima seksualne odnose sa ovim dečkom i to sedam puta dnevno.  U novim porukama joj je traženo i da dozvoli dečku da sve snima kamerom ili će u protivnom njoj bliski ljudi biti povređeni.

Ove pretnje su sadržavale i zahteve za postavljanjem njenih nagih fotografija na društvene mreže, a za uzvrat joj je obećana bezbednost i novac. Na kraju je devojci sve postalo sumnivo zbog učestalih pravopisnih grešaka i zbog korišćenja nadimaka kojima ju je samo dotični dečko zvao. Takođe, njenu sumnju je pojačala i činjenica da je on bio jedini muškarac sa kojim je navodno trebala da ima seks.

Foto: Pixabay.com

Kada je devojka izrazila sumnje o ovom "neobičnom slučaju", dečko joj je uvrnuo ruku i oborio je na zemlju, a zahvaljujući ohrabrenju prijatelja devojka je uspela da smogne snage i da ga prijavi policiji. Po privođenju dečko se izjasnio krivim, a kazna će mu biti izrečena 25. maja, ove godine.

Daljinac

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA