Megan Foks otkrila tajnu koja joj je pomogla da prebrodi ljubavnu krizu i sačuva svoj brak

Posle nekog vremena brak može da vam zapadne u krizu

  • 0

Zbog toga što možete da doživite krizu u braku morate da znate kako da spasete ono što se spasti može i da vašem partneru pokažete koliko vam je stalo do vas.

10 nerealnih očekivanja koja muškarci imaju od žena

Poznata glumica Megan Foks poklonila je svoje srce pre mnogo godina jednom muškarcu, glumcu Brajanu Ostinu Grinu. Ona se smatra jednom od najlepših u Holivudu, a godinama u njenom zagrljaju uživa samo njen suprug.

Foto: Guliver/Victor Chavez/ Getty Images for Paramount Pictures International

Par je započeo vezu 2004. kada je glumica imala 18, a njen izabranik 30 godina. Uprkos velikoj razlici u godinama, par se venčao 2010. godine, a 5 godina kasnije podneli su zahtev za razvod braka. Javnost je ostala šokirana kada je glumica objavila da je trudna po treći put, ali nije odmah otkrila da je upravo Brajan otac jer niko nije znao da su se pomirili.

Par danas ima trojicu sinova, a šuška se da planiraju još jedno dete jer glumica želi da ima i devojčicu. Ona je otkrila kako je spasila svoj brak i sačuvala porodicu na okupu.

Foto: AP/Tanjug

- S vremena na vreme moraš da se podsetiš zašto ti se dopada osoba sa kojom imaš decu. Kada imaš toliko ljudi oko sebe i obaveza, to se lako da zaboraviti. Postanete poslovni partneri, a onda izađete na dejt i pomisliš kako vas ta osoba neizmerno privlači. To je jako važno i mi se trudimo da izlazimo na dejtove što češće, otkrila je svoju tajnu prelepa Megan.

I muzičar Džon Ledžend je skoro otkrio sličnu tajnu srećnog braka s manekenkom Krisi Tajgen s kojom je više od 11 godina, piše index.hr.

Foto: AP/Tanjug

- Redovno izlazite na dejt sa partnerom bez obzira na druge obaveze. Kupite cveće s vremena na vreme, neka vaš partner zna da vam je još uvek poseban. Meni je Krisi danas privlačnija nego pre 10 godina jer sada to više nije samo fizički. Mi smo tim i to nas čini povezanijima nego ikada, otkrio je Džon.

Ako je vaša veza trenutno u krizi, znate sada šta vam je činiti.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA