Kako ih nije sramota?! 10 neprijatnih stvari koje svi momci rade

Ako i vaš dečko radi ovakve stvari, znajte da nije jedini

  • 2

Naši momci su veoma misteriozna stvorenja. Za mnoge od nas je tajna zašto oni rade bilo šta što rade, a od mnogo toga nas je sramota. Ipak, kad se malo osvrnete oko sebe, vidite da vaš momak nije jedini koji radi nešto što je vama "krajnje čudno".

Da li psihopate mogu da vole svoju sopstvenu decu - da li monstrumi rađaju monstrume?

10 neprijatnih stvari koje baš svi momci rade:

1. "Namešta se"

Kada ste zajedno pokušavaju da se "suptilno nameste", odnosno da odlepe svoje udove od butina. Problem je, što on nikad nije suptilan. Baš nikad. Neko je svakako primetio da to radi i verovatno je pretpostavio da se "pipka" kroz džep. Imajte na umu da on nije jedini koji to radi.

2. Užasno pleše

Pleše, ali užasno. Jedini dobri muški plesači su oni koji to profesionalno rade. Sve će biti u redu, ako ste okruženi drugim parovima, pogledajte okolo i videćete da svi momci isto plešu.

3. Piški po dasci na WC šolji

Bez obzira koliko je ljubazan ili rafiniran, svaki muškarac je najmanje jednom popiškio dasku na WC šolji. To se događa svima njima. Pogotovo ako su pospani pa ne mogu baš najbolje da naciljaju.

Iznenada su vam se pojavile crvene tačkice po koži? Evo šta je to i da li treba da idete kod lekara

4. Loše se oblači

To je možda jedina zajednička osobina svim muškarcima. Dok se ne ožene, očajno se oblače... Pa, dobro, možda i ne baš očajno koliko to nije po ukusu devojaka.

5. Ponaša se kao idiot kad je sa prijateljima

Svaki muškarac ima tog jednog prijatelja ili grupu njih, sa kojima se oseća preterano opušteno. Posmatrani sa strane deluju ko nedorasla dečurlija i teške sirovine, ali jednostavno ne možete da ih ne volite.

6. Pokušava da repuje ili peva pesme bez ikakvog smisla

Verovatno vam je teško da mu kažete da je "muzikalan kao top", a još teže vam je da ga slušate. Ipak, odslušaćete svaku pesmu do kraja... Ipak, je on vaša buduća zvezda...

7. Povredi se kad nešto podižete

Bez obzira da li pokušava da vas impresionira ili pokušava da izbegne zadirkivanje svojih jačih drugara, svaki muškarac je bar jednom pokušao da podigne nešto što je daleko teže od njegove kilaže. Znate i same kako se to završi. I to svaki put...

8. Ortak faza

Znate ono kada se vaš dečko upoznaje sa novim momkom kog ne zna, pa njegov glas i položaj iznenada počnu da se menjaju? To je "bro mode", na taj način  meri druge muškarce. Da, on zna da ga niste prevarili, ali hoće da proveri da li je taj drugi potencijalno bolji.

9. Krije svoju nežnu stranu

Svaki muškarac kasno nauči da to i nije "muževno" ponašanje.

10. Daje sve od sebe da vas osramotili pred prijateljima

Deo zadataka svakog dečka je da vas javno izblamira. Ali, na slatki "pobogu, šta to radiš" način. Nije da ikome smeta njegovo blesavo ponašanje u vašoj blizini, a ionako znate da je to zbog toga što ga "opale" emocije kada ste mu blizu.

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA